A1 Slovenija | A1

A1 Kombo, razlaga novih računov


Uporabniška raven 4
Značka +3
  • Zakaj imam na računu obračunane Dodatne TV točke?
V A1 Slovenija smo prvi v Sloveniji, ki uporabnikom omogočamo, da si sestavijo TV shemo po svojem okusu – zato smo programe razdelili v programske sklope, ovrednotene s TV točkami, ki jih lahko menjaš po lastni želji.
Vsak programski sklop je ovrednoten z določenim številom TV točk – npr. sklop Glasbeni – 3 točke, sklop Erotični – 2 točki, sklop Trendi – 4 točke itd.

Dodatne TV točke pa so točke, s katerimi si presegel število točk glede na število točk v paketu. Npr. Paket Kombo M vsebuje 16 točk – če izkoristiš vse razpoložljive TV točke in dodaš programski sklop Glasbeni (vreden 3 točke), si uporabil 19 od 16 točk – na računu bodo prikazane 3 Dodatne TV točke.

  • Zakaj je na računu pod paketom Kombo M navedeno Mix M, saj tega nisem naročil?
Mix M, Nacionalni in Komercialni so programski sklopi, ki jih lahko zamenjaš z drugimi.
Mix M (12 TV točk) vsebuje programe, kot so Fox, Fox Life, Brio, 24 Kitchen itd., če teh ne gledaš, jih lahko nadomestiš z drugim programskim sklopom, npr. sklopom Športni (8 točk) – vsebuje programe Š1, Š2, Sport 1, Sport klub 1, itd. – ostanejo še 4 TV točke, lahko dodaš še npr. sklop Trendi (4 točke) – vsebuje programe TLC, E!, Comedy Central, itd. – ali pa izbereš sklopa Erotični (2 točki) in sklop Informativni (prav tako 2 točki).

  • ·Paket A1 Kombo M vsebuje 16 točk. Kaj dobim za te točke – npr., dobim kakšno ugodnost, če imam več točk?
Za točke, s katerimi so ovrednoteni programski sklopi, lahko vklopiš programski sklop, ki ga želiš spremljati. Več točk pomeni več programskih sklopov, med katerimi lahko izbiraš. Vsaka točka, s katero greš nad število točk v paketu predstavlja doplačilo 1 €/mesec.

  • Kaj je Mix M, zakaj je na mojem računu?
Mix M, je programski sklop, del prednastavljene sheme paketa Kombo M, je le eden izmed programskih sklopov, med katerimi lahko izbiraš ter si sestaviš shemo po svojem okusu.

  • Koliko je vredna 1 TV točka?
V paketu Kombo (S/M/L) je 8/16/32 točk, ki jih lahko razporejaš med posameznimi programskimi sklopi ter tako sestaviš shemo po svojem okusu.
Če pa število točk vključenih v paket presežeš, predstavlja vsaka dodatna točka 1 € na mesec

  • Kaj se zgodi, če ne porabim vseh TV točk, ki so v paketu? Dobim dodaten popust?
Dodatnih popustov za neizkoriščene točke ne ponujamo, lahko pa jih porabiš za dopolnitev programske sheme po svojem okusu – npr. če v okviru paketa ostaneta 2 točki, lahko programski sklop, ki je vreden 3 točke oz. 3 €/mesec (glasbeni) dobiš že za 1 € doplačila na mesec – Splača se izkoristiti vse, kar ponuja paket.

  • Zakaj imam na računu obračunan sorazmerni del točke? V stolpcu število dogodkov piše 1, v stolpcu naročnine pa 8.
Če katerega od programskih sklopov sredi obračunskega obdobja nadomestiš z drugim programskim sklopom, bo na računu v stolpcu količina obračunan sorazmerni del vrednosti točk – npr. 0,50 kar pomeni 50 % celote.
Številka (8) v stolpcu naročnine pa pomeni, da vsaka dodatna TV točka stane 1 €.


Odgovori 3

Pozdravljena !

Sem vaš novi naročnik in sem ob prejetju prvega računa opazil, da mi ne obračunate popusta v vrednosti 1 € za prejemanje računa v e-obliki. Ko sem to reklamiral v klicni center, se mi je oglasila sicer prijazna gospa in odgovorila, da o teh popustih v paketih kombo ne ve nič in me prosila, da ji pošljem print screen iz Moj A1. Po parih dneh brez odziva, sem poklical še enkrat in mi je tokrat manj prijazna gospa zagotovila, da ta storitev za moj paket ne velja. Kje je sedaj napaka v obračunu storitev ali lažnem oglaševanju ? Na sliki je prikaz stanja iz mojega profila na Moj A1.LP
Uporabniška raven 4
Značka +3
Pozdravljen, @Damijan,

z vklopljenim eRačunom se lahko prihrani 1 € na mesečnem računu za mobilne storitve.
Popust torej ne velja na računih za fiksne storitve (A1 Kombo).

eRačun: https://www.a1.si/racun/eracun

Lep pozdrav,
Manca
Potem uredite spletne strani tako, da bodo prikazovale storitve tam, kjer so podprte. Sicer mi ni zakaj ločevanje ? LP

Odgovor