A1 Kombo, razlaga novih računov


Uporabniška raven 4
Značka +3

Zakaj imam na računu obračunane Dodatne TV točke?

Programe smo razdelili v programske sklope, ovrednotene s TV točkami, ki jih lahko menjaš po lastni želji. 


Vsak programski sklop je ovrednoten z določenim številom TV točk – npr. sklop Glasbeni – 3 točke, sklop Erotični – 2 točki, sklop Trendi – 2 točki. Celoten seznam si lahko ogledaš na povezavi: http://bit.ly/A1_TVsklopi

Posamezni Kombo paket za osnovno ceno vključuje vnaprej določeno število TV točk, katerih skupno število je lahko sestavljeno iz programskih sklopov prednastavljene sheme ali poljubno.


Dodatne TV točke so točke, s katerimi si presegel/la število točk glede na število točk v paketu. Primer: paket Kombo S vsebuje 4 točke – če izkoristiš vse razpoložljive TV točke in dodaš programski sklop Voyo (vreden 7 točk), si uporabil/a 11 od 4 TV točk – na računu bo prikazanih 7 dodatnih TV točk :point_down:

 

Zakaj je na računu pod paketom Kombo M navedena postavka Mix M, saj tega nisem naročil/a?

Vsak Kombo paket s prednastavljeno shemo vključuje programske sklope Nacionalni (nahaja se v vseh Kombo paketih), Osnovni in Mix (odvisno od velikosti Kombo paketa).

 

Mix M (4 TV točke) vsebuje programe, kot so BBC First, CBS Reality, History Channel. Če teh programov ne gledaš, jih lahko nadomestiš z drugim programskim sklopom, npr. sklopom Trendi (2 točki) – vsebuje programe Dr. Fit, Fashion TV, Woman HD. Ostaneta še 2 TV točki, lahko dodaš še npr. sklop Informativni ali Erotični.

 

Paket A1 Kombo M vsebuje 6 točk. Kaj dobim za te točke? Dobim kakšno ugodnost, če imam več točk?

Izbereš lahko prednastavljeno programsko shemo ali si poljubno vklopiš programske sklope, ki jih želiš spremljati. Vsaka točka, s katero greš nad številom točk v paketu, predstavlja doplačilo 1 €/mesec.

 

Kaj se zgodi, če ne porabim vseh TV točk, ki so v paketu? Dobim dodaten popust?

Dodatnih popustov za neizkoriščene točke ne ponujamo, lahko pa jih porabiš za dopolnitev programske sheme po svojem okusu – npr. če v okviru paketa ostaneta 2 točki, lahko programski sklop, ki je vreden 3 točke oz. 3 €/mesec (Glasbeni) dobiš že za 1 € doplačila na mesec – splača se izkoristiti vse, kar ponuja paket.

 

Zakaj imam na računu obračunan sorazmerni del TV točk? V stolpcu število dogodkov piše 1, v stolpcu naročnine pa 6.

Če katerega od programskih sklopov sredi obračunskega obdobja nadomestiš z drugim programskim sklopom ali ga izklopiš, bo na računu v stolpcu količina obračunan sorazmerni del vrednosti točk – npr. 0,71, kar pomeni 71 % celote. :point_down:


Številka (6***) v stolpcu naročnine pomeni, da vsaka dodatna TV točka stane 1 €.

 

Če imaš kakšno vprašanje, se nam javi :point_down:


Odgovori 3

Pozdravljena !

Sem vaš novi naročnik in sem ob prejetju prvega računa opazil, da mi ne obračunate popusta v vrednosti 1 € za prejemanje računa v e-obliki. Ko sem to reklamiral v klicni center, se mi je oglasila sicer prijazna gospa in odgovorila, da o teh popustih v paketih kombo ne ve nič in me prosila, da ji pošljem print screen iz Moj A1. Po parih dneh brez odziva, sem poklical še enkrat in mi je tokrat manj prijazna gospa zagotovila, da ta storitev za moj paket ne velja. Kje je sedaj napaka v obračunu storitev ali lažnem oglaševanju ? Na sliki je prikaz stanja iz mojega profila na Moj A1.LP
Uporabniška raven 4
Značka +3
Pozdravljen, @Damijan,

z vklopljenim eRačunom se lahko prihrani 1 € na mesečnem računu za mobilne storitve.
Popust torej ne velja na računih za fiksne storitve (A1 Kombo).

eRačun: https://www.a1.si/racun/eracun

Lep pozdrav,
Manca
Potem uredite spletne strani tako, da bodo prikazovale storitve tam, kjer so podprte. Sicer mi ni zakaj ločevanje ? LP

Odgovor