Zelo zanimiv

Sprememba fizičnega / elektronskega naslova


Uporabniška raven 3
Značka +3

Spremembo določenih osebnih podatkov lahko urediš kar v portalu Moj A1, v zavihku Nastavitve / Profil / Kontaktne nastavitve. :bulb: Če še nimaš opravljene registracije in pri tem potrebuješ pomoč, smo navodila pripravili tukaj.

 

 

Sprememba fizičnega naslova  :envelope:

 

Menjavo naslova uporabnika in naslova za pošiljanje računov lahko urediš v zavihku Nastavitve / Profil / Kontaktne nastavitve / Fizični naslovi:

 

 

Spremembo stalnega naslova pa lahko uredi le naročnik na podlagi osebnega dokumenta, zato te prosimo za obisk najbližjega prodajnega mesta A1. Enako velja za spremembo imena ali priimka.

 

:sos:Pozor: Če pošlješ po e-mailu na info@A1.si, navadni pošti ali faksu kopijo osebnega dokumenta, iz katerega so razvidne spremembe osebnih podatkov (imena, priimka, naslova itd.), lahko to spremembo uredimo tudi brez obiska prodajnega mesta. Za spremembo je obvezna navedba davčne številke naročnika. Po zakonu pa nikakor ne smemo zahtevati kopije osebnega dokumenta.

 

Sprememba elektronskega naslova  :e-mail:

 

Tudi, če račune prejemaš v elektronski obliki, je potrebno spremeniti naslov, saj bodo le tako na računu pravilni naročniški podatki.

 

Če želiš račune prejemati na drug elektronski naslov,  pa to spremembo opraviš kar v portalu Moj A1 v zavihku Nastavitve / Profil / Kontaktne nastavitve / Elektronski naslovi:

 

 

Več informacij pa lahko prejmeš :point_down_tone1: .


Odgovori

Še ni odgovorov

Odgovor