Registracija v portal Moj A1 kot uporabnik storitve A1 Domači net

  • 23 September 2019
  • Odgovori 2
  • Ogledi 1308

Uporabniška raven 3
Značka +3
Pri registraciji za naročnike paketa Domači net (v primeru, da je to edini paket, ki ga imaš pri nas) velja ena posebnost. Ker je na SIM kartici onemogočeno prejemanje SMS kode, ki jo sicer vpišeš v enem izmed korakov, lahko registracijo opraviš z vpisom PUK kode.

Potek registracije:

1. Na spletni strani A1.si desno zgoraj izbereš zavihek Moj A1 in pod rdečim gumbom prijava pritisneš REGISTRIRAJTE SE.

2. Izbereš opcijo Uporabnik mobilnih storitev in pritisneš NAPREJ:
3. V naslednjem koraku vpišeš mobilno številko paketa Domači net in klikneš NADALJUJ:4. Sistem samodejno prepozna, da gre za paket Domači net in pri vpisu podatkov zahteva še vpis PUK številke:


5. V postopku registracije si določiš poljubno uporabniško ime in geslo, prav tako vpišeš elektronski naslov. Na vpisan elektronski naslov po potrditvi prejmeš povezavo in s klikom nanjo uspešno zaključiš registracijo.

Registracijo v portal Moj A1 lahko najhitreje opraviš preko aplikacije Moj A1.

Če si naročnik/ca mobilnih storitev ali imaš zbirni račun več mobilnih paketov, navodila najdeš tukaj: http://bit.ly/2lHGBsm.

Če si naročnik/ca fiksnih storitev ali imaš zbirni račun vseh naročenih paketov, navodila najdeš tukaj: http://bit.ly/2k91L1W.

Zagotovo ti bo uspelo. 💪🏼

Odgovori 2

Pozdravljeni!
Včeraj sem v vaši poslovalnici vzela paket domači net 3 v akciji za 24,99€, danes vidim na moji strani ceno za ta paket 30,99€ , ki mi bo zaracunana ob koncu meseca.
Zakaj razlika? Na nič me ni opozorila prodajalka, da bi bila naj cena višja. Še 1€ sem dala za modem in pri mesecnem racunu naj bi bil zraven priklop.
Lep pozdrav in Hvala za

Janja

Uporabniška raven 3
Značka +3

Živjo Janja. Promocijska cena je še vedno na voljo, bi pa morala biti ob sklenitvi označena promocija na pogodbi. Če opombe o promociji na pogodbi nimaš označene, se nam na info@A1.si javi z naročniškimi podatki, da preverimo.

Odgovor