Registracija v portal Moj A1 kot uporabnik fiksnih storitev

  • 10 September 2019
  • Odgovori 2
  • Ogledi 4264

Registracijo v portal Moj A1 kot uporabnik fiksnih storitev lahko opraviš preko aplikacije Moj A1 ali preko naše spletne strani (https://www.a1.si/). Navodila za registracijo v portal Moj A1 kot uporabnik mobilnih storitev najdeš na tej povezavi: Registracija v portal Moj A1 kot uporabnik mobilnih storitev

1. Na spletni strani desno zgoraj izbereš zavihek MOJ A1 in pod rdečim gumbom prijava opcijo REGISTRIRAJ SE:2. Izbereš opcijo Uporabnik fiksnih storitev in pritisneš NAPREJ:3. Vpišeš registracijske podatke (najdeš jih v pismu dobrodošlice ob aktivaciji storitev, priloženo v škatli modema) in pritisneš NAPREJ:4. V naslednjem koraku si določiš poljubno uporabniško ime in geslo za prijavo, vpišeš svoj e-poštni naslov ter pritisneš NADALJUJ:5. V zadnjem koraku pritisneš na gumb USTVARI MOJ UPORABNIŠKi RAČUN:6. Bravo, uspešno si opravil/a registracijo. Prijetno uporabo portala Moj A1 ti želimo.Po uspešno opravljeni registraciji ne pozabi potrditi vpisanega elektronskega naslova. Povezavo poišči v svojem nabiralniku.

Odgovori 2

Pozdravljeni,

 

oktobra 2019 sem obnovil naročnino za nove pakete pri A1, danes probal pobrisati stare naprave (po zelo dolgem času), pa vidim da je nov postopek prijave/registracije.


Pisma dobrodošlice ne najdem,da bi se lahko registriral.​​​​​​ - kako pridem do teh podatkov še kako drugače?

Hvala in lep pozdrav,
Jure

Uporabniška raven 3
Značka +3

Živjo. Za podatke za registracijo v portal Moj A1 nam pošlji email na: info@A1.si zraven pa pripiši davčno številko naročnika.

Odgovor