Zelo zanimiv

Kontakti


Uporabniška raven 3
Značka +3
KONTAKTI

Se kdaj zgodi, da želiš stopiti v stik z določenim oddelkom in ne veš kako?

Vsekakor svetujemo, da če gre za vprašanje informativne narave, da nam pišeš kar tukaj na A1 Forumu pod ustrezno temo.

Sicer pa obstajajo pri nas oddelki, ki jih lahko pokličeš ali jim posreduješ elektronsko sporočilo kar neposredno.

1. Oddelek za izterjave: Če te zanima odlog plačila, izklop storitev zaradi neplačila, nam želiš poslati potrdilo o plačilu računa, piši na izterjave@A1.si oz. pokliči na številko 040 40 40 85.

2. Oddelek za preprečevanje zlorab: Če želiš npr. povečati limit VALU Monete, prijaviti moteče klice ali izgubo telefona, nam piši na prijave@A1.si oz. pokliči na številko 040 40 40 70.

3. Oddelek za izvršbe: Kontakt je izvrsbe@A1.si oz. 040 40 40 75.

4. Zaposlitev: Prosta delovna mesta imamo objavljena na spletni strani: https://bit.ly/2LRHPdm. Prošnjo pa lahko pošlješ tudi na zaposlitev@A1.si.

5. Sponzorstva, donacije: Sodelujemo le v nekaterih izbranih projektih, kjer prepoznamo poslanstvo in cilje, ki so podobni našim. Pri vseh aktivnostih sledimo kodeksu skladnosti ravnanja skupine TAG. Prošnjo nam lahko pošlješ na info@A1.si.

6. Pritožba, reklamacija: Se ne strinjaš s postavkami na računu? Piši na info@A1.si. Zahtevek bomo posredovali na pritožbeni oddelek, ki ti bo odgovoril v roku 15 delovnih dni.

7. Tehnična pomoč: Z vprašanjem in čim več podatki o morebitni tehnični napaki se nam oglasi na tehnicna.podpora@A1.si ali nas pokliči na številko 040 40 40 40, kjer na odzivniku izbereš številko 3.

8. Splošne informacije: Če potrebuješ informacije o svojem paketu, o računu, naših storitvah ipd. nam piši na info@A1.si.

9. Poslovni uporabniki: Si poslovni uporabnik in potrebuješ pomoč? Piši nam na info.poslovni@A1.si oz. nas pokliči na številko 040 40 40 20.

10. SMS donacije: Do storitve so upravičene organizacije in društva, ki so registrirani za opravljanje dobrodelnih in humanitarnih ter želijo zbirati sredstva v humanitarne namene. Pišeš lahko na SMSdonacije@A1.si. Več o SMS donacijah smo zbrali tukaj: A1.si/pomoc-in-informacije/-/pomoc/sms-donacije.

Nismo zajeli vseh kontaktov? Oglasi se spodaj, z veseljem te preusmerimo na pravi naslov.

Odgovori 3

A1 - SVETOVNI NATEGATORJI !!!

Pred casom smo pri A1 narocili hitri internet 500/100 Mb/s, upgrade le paketa, ker kabli, optika, modem je vse bilo ze prej...Sprememba nam je bila obljubljena v parih dneh. Po vec kot enem mesecu (in ne vem koliko klicih) se vedno ni bilo nic...Zato smo se oglasili v A1 centru in vlozili pritozbo...In glej si ga zlomka. Ko smo prisli domov, NI DELOVALO VEC NIC! Po eni uri klicanja so nam rekli sorry, odpoved modema (Hybrid Titanium 44). Ker je bil petek, so nam obljubili nov modem CEZ 5 DNI! Torej, najprej so nas nategovali vec kot 1 mesec za storitev, ki je nikoli niso dobavili (zaracunali pa). Ko smo se pritozili, pa smo isti dan ostali se brez vsakrsne dobave interneta in iptv...A1 smo seveda takoj skenslali in reklamirali zadnji racun...Ker bodo reklamacijo (glede na nase izkusnje) zavrnili, ze pisemo tudi prijavo na AKOS ter trzni inspektorat...A1? Ne hvala. Odsvetujem! Lp iz Maribora, Robert

Zakaj teh podatkov ni na strani a1.si/kontakti, torej točno : https://www.a1.si/pomoc-in-informacije/kontakti ?

Uporabniška raven 3

KONTAKTI

Se kdaj zgodi, da želiš stopiti v stik z določenim oddelkom in ne veš kako?

Vsekakor svetujemo, da če gre za vprašanje informativne narave, da nam pišeš kar tukaj na A1 Forumu pod ustrezno temo.

Kaj nam pomaga pisati na forum, če tako nihče ne odgovarja :rage:

Odgovor