News

NBA League Pass in brezplačen prenos podatkov v ZDA


Uporabniška raven 4
Značka +3

 

Greš tudi ti na tekmo Dallas – Miami in te zanima, kako je s prenosom podatkov? Tudi letos smo za naše naročnike pripravili posebno ugodnost. :smiley:

A1 Naročnikom, ki bodo na svoj telefon prenesli kateregakoli od NBA League Pass paketov in bodo tekmo spremljali v živo v ZDA, podarimo brezplačni prenos podatkov v ameriških omrežjih AT&T in T-mobile v obdobju od 27. 2. 2020 od 12h do 1. 3. 2020 do 17ih (77 ur).

Brezplačni prenos se vsem uporabnikom storitve NBA League Pass na mobilnih paketih vključi samodejno, na voljo je 10 GB.


Za navijače smo zbrali dodatna navodila za mobilno gostovanje v ZDA:

  • Klici: v ZDA operaterji računajo klic od trenutka, ko se vzpostavi klicanje, t.j. takoj, ko nam telefon zazvoni (pri dohodnih klicih) oz. takoj, ko dobimo signal, da pri klicanem telefon zvoni (odhodni klic). Klic se tako obračuna tudi, če ga ne prevzamemo oz. če klicani ne prevzame klica. Cenik klicev na slikah spodaj, dodajamo še povezavo opcij za klice in SMS sporočila: A1.si/tujina/klici-iz-tujine/-/roaming/RES/US. Dohodno SMS sporočilo je vedno brezplačno.

https://uploads-eu-west-1.insided.com/a1-si/attachment/f067daea-c2d3-4c72-a965-9fc24e322a3c.png

https://uploads-eu-west-1.insided.com/a1-si/attachment/69f1ff5a-4409-45c3-ae88-20490612df28.png


 

https://uploads-eu-west-1.insided.com/a1-si/attachment/fda92b1c-8e6e-4ee2-9919-b204ddb27514.png 

  • Prenos podatkov: Ko ne želiš uporabljati prenosa podatkov v gostovanju, oziroma »data roaminga«, v nastavitvah to izključi, prav tako pa izključi tudi možnost povezovanja na LTE omrežni način.

Izbira blokade prenosa med gostovanjem:
iOS: Settings > Mobile Data Options > Data Roaming > OFF
Android: Nastavitve > Povezave > Mobilno omrežje > Podatkovno gostovanje > Vklop/izklop*

Izbira omrežja:
iOS: Settings > Mobile Data > Mobile data options > Voice & Data > 3G
Android: Nastavitve > Povezave > Mobilno omrežje > Prednostno omrežje > 2G/3G*

 

  • Brez skrbi: akcija brezplačnega prenosa podatkov je na voljo v omrežjih AT&T in T-mobile in ni bojazni, da bi telefon samodejno preklopil na kakšnega drugega ameriškega (zemeljskega) operaterja s plačljivim prenosom podatkov. Previdnost velja le na območjih, kjer delujejo celice z možnostjo povezave na satelitska, ladijska in letalska omrežja, kot tudi v obmejnih območjih, kjer se telefon lahko poveže s celico operaterjev iz sosednjih držav.

 


Odgovori

Še ni odgovorov

Odgovor