Rešeno

Nastavitev tv programov po lastni zelji


Kako prestavit programe na zeljeno mesto v tv shemi, nikakor ne gre,funkcija priljubljeni ni koristna.
icon

Najboljši odgovor od preAcher 26 December 2018, 13:18

Ogled izvirnika

Odgovori 3

Hey @peroc

Postopek je enostaven, sicer sem skopiral iz FAQ sekcije pri "IPTV navodila" in sicer gre nekako takole;

10. LISTA PRILJUBLJENIH KANALOV:
Naročnik si ima možnost ustvariti lastno listo programov, v kateri si lahko programe ustrezno razvršča.

Postopek za kreiranje liste je naslednji:
1. Na daljincu poiščete, ter pritisnete tipko »MENU«.
2. S pomočjo smernih tipk se pomaknete navzgor do »NASTAVITVE«.
3. S pomočjo smernih tipk »LEVO in DESNO« označite »UPORABNIŠKE NASTAVITVE«.
4. Izbiro potrdite s pritiskom tipke »OK« na daljincu.
5. Znotraj menija se s pomočjo smernih tipk pomaknete desno na »LISTA PRILJUBLJENIH«.
6. S pomočjo smernih tipk označite »NOV SEZNAM PRILJUBLJENIH PROGRAMOV«.
7. Na daljincu poiščite, ter pritisnite tipko »OK«.
8. S pomočjo številčnih tipk na daljincu ( 1-9 ) vpišite željeno ime seznama.
9. Na daljincu poiščite, ter pritisnite tipko »OK«.
10. S pomočjo smernih tipk, ter tipke OK, razvrstite kanale iz levega v desni stolpec.
11. Ko končate z urejanjem pritisnite tipko »EXIT«.
12. Na daljincu poiščite, ter pritisnite tipko »INFO«.
13. S pomočjo smernih tipk, označite kategorijo »SPREMEMBA SEZNAMA AKTIVNIH PROGRAMOV«.
14. S pomočjo smernih tipk »LEVO in DESNO« poiščite ime vašega seznama programov.
15. Na daljincu poiščite, ter pritisnite tipko »OK«.
16. Zaprite meni s pritiskom tipke »EXIT«.

Po tej nastavitvi, bodo prikazani kanali iz vaše liste kanalov. Za prikaz vseh kanalov, glejte navodila pod točko »NEUSTREZNA SKUPINA KANALOV«.


Po tem, ko imaš svojo listo že ustvarjeno, jo moraš nastaviti;

7. NEUSTREZNA SKUPINA KANALOV:
Pogosto se zgodi, da nam TV komunikator ne prikaže vseh kanalov, ki so na voljo, ampak prikazuje zgolj kanala iz določene skupine ( regionalni, športni, otroški... ).
Navedeno je posledica neustrezno izbrane »SKUPINE PROGRAMOV«.
Seznam aktivnih programov lahko kadarkoli preverimo ali spremenimo. Na daljincu poiščemo, ter pritisnemo tipko »INFO«. V meniju, ki se nam odpre, s pomočjo smernih tipk izberemo kategorijo: »SPREMEMBA SEZNAMA AKTIVNIH PROGRAMOV«. V kolikor želimo, da so nam na voljo vsi programi, se s pomočjo smernih tipk »LEVO in DESNO«, pomikamo, dokler se v oknu ne izpiše »VSI PROGRAMI«. Na to pritisnemo tipko »OK«, ter zapremo meni s tipko »EXIT«.
Po tem morajo biti na voljo vsi kanali.


Torej, ko imaš svojo listo že ustvarjeno greš na tipko > INFO > SPREMEMBA SEZNAMA AKTIVNIH PROGRAMOV > "MOJA LISTA PRILJUBLJENIH" in to je to 😃
Uporabniška raven 3
Kako prestavit programe na zeljeno mesto v tv shemi, nikakor ne gre,funkcija priljubljeni ni koristna.Hey @peroc Postopek je enostaven, sicer sem skopiral iz FAQ sekcije pri "IPTV navodila" in sicer gre nekako takole;10. LISTA PRILJUBLJENIH KANALOV: Naročnik si ima možnost ustvariti lastno listo programov, v kateri si lahko programe ustrezno razvršča. Postopek za kreiranje liste je naslednji: 1. Na daljincu poiščete, ter pritisnete tipko »MENU«. 2. S pomočjo smernih tipk se pomaknete navzgor do »NASTAVITVE«. 3. S pomočjo smernih tipk »LEVO in DESNO« označite »UPORABNIŠKE NASTAVITVE«. 4. Izbiro potrdite s pritiskom tipke »OK« na daljincu. 5. Znotraj menija se s pomočjo smernih tipk pomaknete desno na »LISTA PRILJUBLJENIH«. 6. S pomočjo smernih tipk označite »NOV SEZNAM PRILJUBLJENIH PROGRAMOV«. 7. Na daljincu poiščite, ter pritisnite tipko »OK«. 8. S pomočjo številčnih tipk na daljincu ( 1-9 ) vpišite željeno ime seznama. 9. Na daljincu poiščite, ter pritisnite tipko »OK«. 10. S pomočjo smernih tipk, ter tipke OK, razvrstite kanale iz levega v desni stolpec. 11. Ko končate z urejanjem pritisnite tipko »EXIT«. 12. Na daljincu poiščite, ter pritisnite tipko »INFO«. 13. S pomočjo smernih tipk, označite kategorijo »SPREMEMBA SEZNAMA AKTIVNIH PROGRAMOV«. 14. S pomočjo smernih tipk »LEVO in DESNO« poiščite ime vašega seznama programov. 15. Na daljincu poiščite, ter pritisnite tipko »OK«. 16. Zaprite meni s pritiskom tipke »EXIT«. Po tej nastavitvi, bodo prikazani kanali iz vaše liste kanalov. Za prikaz vseh kanalov, glejte navodila pod točko »NEUSTREZNA SKUPINA KANALOV«.Po tem, ko imaš svojo listo že ustvarjeno, jo moraš nastaviti;7. NEUSTREZNA SKUPINA KANALOV: Pogosto se zgodi, da nam TV komunikator ne prikaže vseh kanalov, ki so na voljo, ampak prikazuje zgolj kanala iz določene skupine ( regionalni, športni, otroški... ). Navedeno je posledica neustrezno izbrane »SKUPINE PROGRAMOV«. Seznam aktivnih programov lahko kadarkoli preverimo ali spremenimo. Na daljincu poiščemo, ter pritisnemo tipko »INFO«. V meniju, ki se nam odpre, s pomočjo smernih tipk izberemo kategorijo: »SPREMEMBA SEZNAMA AKTIVNIH PROGRAMOV«. V kolikor želimo, da so nam na voljo vsi programi, se s pomočjo smernih tipk »LEVO in DESNO«, pomikamo, dokler se v oknu ne izpiše »VSI PROGRAMI«. Na to pritisnemo tipko »OK«, ter zapremo meni s tipko »EXIT«. Po tem morajo biti na voljo vsi kanali.Torej, ko imaš svojo listo že ustvarjeno greš na tipko > INFO > SPREMEMBA SEZNAMA AKTIVNIH PROGRAMOV > "MOJA LISTA PRILJUBLJENIH" in to je to 😃
Ta navodila sicer držijo, je pa problem v tem, da ko urejaš katerekoli druge nastavitve in se vrneš na TV, te preprosto vrže nazaj na "vsi programi" in ne na listo ki si jo sam ustvaril. In potem moraš spet ponavljati postopek pod točko 7. Ali se res ne da urediti, da bi si komunikator zapomnil in mi odprl tisto izbrano skupino programov ki sem jo sam sestavil?
S tem daljincem je to skoraj "fizikalno" delo nastavitev kanalov, kaj ni možno to narediti na računalniku mogoče na A1 in si prenesemo preko ključka?
Nekoč so bili sodelavci amisa dosti bolj poznani in znali veliko stvari urediti na lahek način.

Odgovor