Moj A1
News

A1 Smučarski dnevi

A1 Smučarski dnevi
Uporabniška raven 2
Značka +3

 

 

A1 Smučarski dnevi so tu! :heart_eyes::snowflake::snowboarder:

 

Tudi letos lahko naši uporabniki celodnevno smučarsko vozovnico kupijo s popustom. Popust velja za naslednja avstrijska smučišča in ob naslednjih terminih:

  • 11.01.2020 - NASSFELD
  • 25.01.2020 - BAD KLEINKIRCHEIM
  • 01.02.2020 - TURRACHER HÖEHE
  • 15.02.2020 - GERLITZEN
  • 29.02.2020 – KATSCHBERG

Cena vozovnice s popustom je 32 € za odrasle in 16 € za otroke do 15 let (vključno z letnikom 2005).

 

:point_up: Kje lahko vozovnico kupiš?

Nakup s popustom je na voljo na dveh prodajnih mestih Skipass travel  - v Kranjski Gori (Koroška ulica 14 C) in na Hrušici pred predorom Karavanke (v stavbi bencinskega servisa Petrol, v smeri Avstrije).

 

:x: Na smučiščih je mogoč nakup vozovnice le po redni ceni, na naših prodajnih mesti pa je ne moreš kupiti.

 

Še opozorilo – pri nakupu bo potrebno plačilo kavcije za Key Card v višini 5 € v gotovini za za vsako posamezno smučarsko vozovnico. Key Card se lahko vrne na blagajni smučišča ali na prodajnih mestih Skipass travel.

Če vozovnice ne izkoristiš, vračilo ali zamenjava nista mogoča. Zato je ne kupi prehitro. Če to želiš, pa jo lahko kupiš v naprej.

 

 

:exclamation:Kaj moraš na prodajnem mestu storiti, da pri nakupu dobiš popust?

Pri nakupu povej, da uporabljaš storitve A1 in pokaži račun za pretekli mesec. Zato račun prinesi s seboj. Če prejemaš naš eRačun in ga tako dobiš le na svoj elektronski naslov, lahko račun pokažeš na svojem telefonu. Če je bilo naročniško razmerje sklenjeno čisto pred kratkim in račun sploh še ni bil poslan, lahko pokažeš naročniško pogodbo.

 

Velja pravilo:  1 A1 račun =1 vozovnica s popustom.

 

Izjema je t.i. zbirni račun, na katerem so skupaj zaračunane storitve za več uporabnikov (npr. skupen račun za paket A1 Kombo in več mobilnih številk). V tem primeru bo veljalo pravilo – 1 uporabnik/naročniški paket = 1 vozovnica s popustom. Z zbirnim računom bo tako mogoče s popustom dobiti toliko vozovnic, kolikor je na računu naročniških paketov.

Ni potrebno, da za nakup več kart s seboj pripelješ vse uporabnike. Ena oseba lahko npr. kupi karte za celotno družino.

Popust lahko izkoristiš tudi, če naš račun prejemaš kot poslovni uporabnik.  V primeru, da pri nas uporabljaš predplačniški paket A1 Simpl, lahko popust dobiš, če pokažeš račun za nakup SIMPL vrednostnice.

 

Se vidimo na smučišču? :snowman:


Odgovori

Še ni odgovorov

Odgovor