Zelo zanimiv

Naprave na obroke


Uporabniška raven 3
Značka +3

K obstoječi ponudbi telefonov in naprav smo dodali dolgo in težko pričakovane naprave, ki jih lahko kupiš na obroke. Izbiraš lahko med ponudbo televizorjev, prenosnih računalnikov, igralnih konzol, zvočnikov za hišni kino (soundbar), bluetooth zvočnikov in kamer.

 

 

Nakup naprav na 24 obrokov je možen za naročnike mobilnih ali fiksnih storitev A1, ki ste naši naročniki vsaj 6 mesecev.

 

HM, kaj pa so PREDNOSTI?

- brez obresti in stroškov financiranja,

- odlične cene,

- brez vezave,

- enostavno plačevanje preko A1 računa,

- brezplačna dostava.

 

Se sprašuješ KJE lahko opraviš nakup?

- v spletni trgovini,

- v najbližji poslovalnici,

- preko telefonske prodaje na št. 040 40 40 45.

 

KOLIKO naprav lahko kupiš?

Na enem naročniškem razmerju lahko kupiš največ 5 naprav na obroke. Skupni znesek mesečnega obroka vseh naprav ne sme biti višji od 50 EUR z DDV.

 

KAKO pa plačaš?

Naprave je možno plačati samo obročno na mesečnem računu za storitve A1. Obroke lahko kadarkoli predčasno poplačaš na kateremkoli prodajnem mestu A1. Plačilo vnaprej zaenkrat še ni omogočeno.

 

In še par besed o DOSTAVI.

Naročena oprema bo praviloma dostavljena v roku 7 delovnih dni, najkasneje pa v roku 30 dni od sklenitve pogodbe. Dostava je za naročnike A1 brezplačna. Po tem, ko je naročena oprema predana izvajalcu dostave in si obveščen o dostavi, se moraš o vsem v zvezi z dostavo naročene opreme dogovarjati neposredno z izvajalcem dostave. Če opreme ni možno dostaviti in se ta vrne pogodbenemu partnerju A1, se šteje, da je pogodba razvezana in sta tako naročnik kot tudi A1 Slovenija prosta svojih obveznosti iz naslova pogodbe.

 

Posebne pogoje za prodajo opreme na obroke lahko prebereš tukaj.

 

Imaš vprašanje, informacijo ali dilemo? Piši nam :point_down_tone1: .


Odgovori 1

Pozdravljeni

 

Mene pa zanima kako to da na A1 Hrvaška lahko kupiš playstation 5  z začetkom prodaje po celem svetu v Sloveniji tega ni mogoče? 

Lep pozdrav 

 

Odgovor