Katero opremo prejmeš ob priklopu fiksnih storitev?


Uporabniška raven 4
Značka +3
Ob naročilu A1 Kombo paketov prejmeš vso opremo, ki jo potrebuješ za uporabo širokopasovnih storitev.

Oprema, ki jo prejmeš v uporabo je:
  • Modem
  • Digitalni TV vmesnik (za pakete, ki vključujejo storitev Televizija)
Oprema ostane last A1 in jo vrneš v roku, določenem v Naročniški pogodbi ali v drugi listini, po kateri je bila oprema prevzeta v posest in uporabo.

V primeru, če prekineš naročniško razmerje za storitev Televizija, vrneš digitalni TV vmesnik. Če pa prekineš naročniško razmerje za celoten paket A1 Kombo, vrneš modem in digitalni TV vmesnik

Kaj se zgodi, če opreme ne vrneš?
V tem primeru najprej pošljemo dopis, s katerim spomnimo na vračilo opreme. Če jo vseeno ne vrneš, se nato oprema zaračuna oziroma izstavimo ločen račun za to opremo. Če nam opremo vrneš nazaj, izstavimo avtomatičen dobropis in pritožbe ni potrebno pošiljati.

A1_Dolores 1 leto nazaj

Živjo, @rookie. Bomo preverili, kaj lahko storimo. Naročniške podatke in kontakt pa mi lahko posreduješ v zasebni pogovor.

Ogled izvirnika

Odgovori 3

Uporabniška raven 1

Pozdravljeni!

Že leta sem uporabnik vaših fiksnih in mobilnih storitev. Skorajda od začetka tv paketov sem bil na trio amis paketu, vmes sem zamenjal tudi modem, na sedanjega tehnicolor, ki mi počasi postajaprepočasen, vsaj za wifi.

Na prošnjo ste mi poslali pred nekaj časa modem ubee ali kako se mu reče, vendar je po nastavitvah in po uporabi slabši, wifi ni toliko močan kot tehnicolor (doseg je bil slabši), nastavitve veliko bolj komplicirane kot pri tehnicolorju.

Torej, zanima me ali je možno na paket, ki sem ga zdaj vzel - A1net+TVM (telefonska linija xdsl) dobit modem Fritzbox?

 

Hvala!

Uporabniška raven 2
Značka +3

Živjo, @rookie. Bomo preverili, kaj lahko storimo. Naročniške podatke in kontakt pa mi lahko posreduješ v zasebni pogovor.

Uporabniška raven 1

Živjo, @rookie. Bomo preverili, kaj lahko storimo. Naročniške podatke in kontakt pa mi lahko posreduješ v zasebni pogovor.

Hvala! 

So me že klicali iz tehnične pomoči in bom po vsej verjetnosti dobil drug modem, če ne, se obrnem na vas. 

Lp

Odgovor