A1 Domači net

A1 Domači net
Uporabniška raven 4
Značka +3
Če doma nimaš dostopa do širokopasovnega interneta ali trenutna povezava ne zadostuje, so paketi A1 Domači net najbolj enostavna rešitev za dostop do neta.

Vse, kar potrebuješ, je dobra pokritost s 4G/LTE omrežjem A1. Enostavno priklopiš modem v elektriko in že lahko uživaš v hitrem brezžičnem netu.

Meja za prenos podatkov je 200 GB, potem se hitrost zniža na do 2/1 Mbit/s.

Razpoložljovost paketa na svoji lokaciji lahko preveriš tukaj: https://www.a1.si/mobilni-internet/domaci-net. Na voljo pa je tudi 3-dnevni brezplačni preizkus, da lahko preveriš, če ti storitev odgovarja.

Če se naknadno pojavi možnost za priklop širokopasovnega interneta, lahko uredimo spremembo paketa na A1 Kombo, svetujemo le, da hkrati zaprosiš za prekinitev paketa A1 Domači net, saj se ta samodejno ne izvede.

Odgovori 3

Uporabniška raven 1

A1 Domači Net, ki deluje prek LTE-ja, ob naročilu s HBO GO ali VOYO zdaj z neomejenim prenosom podatkov

 

https://www.blog.uporabnastran.si/2019/12/05/a1-domaci-net-lte-neomejen-prenos-podatkov-hbo-go-voyo-a1-slovenija/

 

https://www.a1.si/internet-video-vsebine

Pozdravljeni,

 

na vaši strani sem zasledil, da nimate v ponudbi več Domači net 1 (10/3 mbps). Kaj to pomeni za tiste, ki imamo še ta paket? Ali se bo hitrost interneta samodejno povečala na raven Domači net 2 (20/5 mbps) ali bomo morali menjati paket?

 

LP

Uporabniška raven 3
Značka +3

Živjo. Paket je potrebno zamenjati, seveda le, če je na lokaciji dovolj razpoložljivih LTE kapacitet za A1 Domači net 2.

Odgovor