Zelo zanimiv Blog

Prednosti paketov A1 GO!


Uporabniška raven 2
Značka +3

Novi paketi A1 GO! prinašajo mnogo ugodnosti. Katere, pa kar preveri spodaj :point_down:

 

1. Zakup 1 GB za 9,99 € izven EU

Storitve, opravljene izven območja EU te lahko močno udarijo po žepu. A1 GO! paketi zato vključujejo zakup 1 GB za 9,99 €, ki velja v izbranih državah pri določenih operaterjih. 

Seznam držav in operaterjev: https://bit.ly/2KSfXcv.

Znotraj obračunskega obdobja sta možna dva zakupa. Prav tako zakup 1 GB izven EU velja samo na nosilno številki, ne pa tudi na paketu Dodatni.

 

2. 3 GB za 3 €

Če pred začetkom novega obračunskega obdobja dosežeš vso zakupljeno količino prenosa podatkov, se vklopi samodejni zakup 3 GB za samo 3 €. Zakup se lahko v enem obračunskem obdobju obnovi do 3 krat. Opcija je priročna predvsem na paketih z manjšo količino prenosa podatkov, na primer A1 GO! XS in A1 GO! XS kidz.

Zakup velja samo za Slovenijo. Na območju EU se storitve obračunavajo skladno s cenikom, 1 GB za 5,49 €.

 

3. A1 Connect popust

Za vse uporabnike paketov A1 Kombo ali Domači net in A1 GO! združen račun prinaša dodatna 2 € popusta na mesečno naročnino. Popust velja za vse A1 GO! pakete (razen go! kidz), prav tako tudi na paket Dodatni.

 

4. E-račun ugodnost

Vklop e-računa uporabnikom prinese dodaten 1 € popusta na mesečno naročnino. Velja samo za mobilne storitve.

 

5. Priključi Dodatno številko

K paketoma A1 GO! M in L lahko priključiš še paket Dodatni. Sedaj lahko celotno gospodinjstvo uporablja storitve po zelo ugodni mesečni naročnini.

K paketu A1 GO! M lahko priključiš 1 dodatno številko, medtem ko k paketu A1 GO! L tudi do 4 dodatne številke. Zakupljene količine si lahko odslej delite in s tem ne zapravite celega premoženja samo za telekomunikacijske storitve.


Odgovori

Še ni odgovorov

Odgovor