Rešeno

Mednarodni klici


Pozdravljeni,

Imam težave z kartico. Namreč, ko grem domov v Bosno, ne prihajajo mi klici in sporočila iz Slovenije na slovensko številko. Imam obe kartice v telefonu vedno in ne vem v čem je problem. Mi lahko prosim pomagate ker pričakujem pomemben klic od enote?

 

Lep pozdrav,

Olja Fail

icon

Najboljši odgovor od SI24Team 13 November 2020, 19:54

Ogled izvirnika

Odgovori 3

Uporabniška raven 4
Značka +2

Zdravo, tu je lahko več razlogov, zakaj ne moreš sprejemati klicev.

Ali gre za naročniški ali predplačniški paket? Morda je treba pogledati v nastavitvah, da ni vključena kakšna blokada. Ste poskusili dati omenjeno sim kartico v drug telefon in opraviti klic na to številko? 

 

Gre za predplatniški paket. Morda je bil problem v tem ker nisem izbrala pravilno omrezje v dezeli. Ko sem ga spremenila prijateljica iz Slovenije me lahko poklicala na slovensko številko v Bosni. Zdaj mi dela, samo še nimam sms o propuštenim klicima, ki sem jih imela do danes. Sem jih videla ko sem kartico stavila v drugi telefon. Predvidevam da je problem bil v tem izbiru omrezja. Hvala za odgovor in pomoč. Upam da bo delalo od danes naprej.

Lp

Uporabniška raven 4
Značka +2

Če je predplačniški paket, je tudi pomembno, da imate za sprejemanje klicev na računu dovolj dobroimetja. Drugače klicev ne morete sprejemati, ker v tujini se plačuje tudi dohodne klice.

Lp

Odgovor