Moj A1

A1 Kombo lite

A1 Kombo lite
Uporabniška raven 4
Značka +3
Pri A1 prvi v Evropi z najsodobnejšo tehnologijo po dostopnih cenah nudimo digitalno televizijo, vključno s HD-programi in časovnim zamikom ter zanesljiv in stabilen internet z visokimi hitrostmi tudi v krajih s slabo pokritostjo ali brez možnosti internetne povezave.

Komu je A1 Kombo lite namenjen?
Novim in obstoječim uporabnikom A1, ki:
  • so brez TV in interneta
  • imajo nizko hitrosti interneta, nestabilno delovanje (xDSL, FMS)
  • imajo zelo omejeno TV shemo.
Kako deluje?
Za povezavo potrebuješ zunanjo anteno in notranji modem. Zunanja antena s pomočjo najsodobnejše tehnologije pretvori mobilni LTE signal v fiksni internet. Za delovanje televizije pa potrebuješ še digitalni sprejemnik, ki ga priklopiš na modem in ga s HDMI kablom povežeš s televizijo. Na modem lahko priklopiš največ 2 televiziji.


Kje je na voljo?
Na spletni strani https://www.a1.si/a1-kombo-lite# smo objavili zemljevid, kjer lahko preveriš, če je na voljo na tvojem naslovu.

Kako poteka priklop?
Okviren rok za priklop je 10 dni. A1 terenski tehnik te obišče na domu in uredi priklop. Postopek si lahko ogledaš na spodnjem posnetku


Več o ponudbi pa je na voljo: https://www.a1.si/a1-kombo-lite.

Če so kakšna vprašanja o ponudbi ali tehnologiji, vabljeni. 🙂

Odgovori 3

Uporabniška raven 1
A1 Slovenija brezžično storitev Kombo Lite (internet + HD televizija) zdaj zagotavlja v 43-ih občinah.

Seznam občin kjer je na voljo Kombo Lite
Bistrica ob Sotli, Brežice, Cerkvenjak, Črnomelj, Duplek, Gornja Radgona, Grosuplje, Hrastnik, Ig, Koper, Kostanjevica na Krki, Kozje, Krško, Kungota, Laško, Lenart, Litija, Majšperk, Makole, Metlika, Mirna, Mokronog-Trebelno, Oplotnica, Pesnica, Podčetrtek, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Semič, Šentilj, Šentjernej, Šentrupert, Sevnica, Škofljica, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice,Sveta Ana, Sveti Jurij ob Ščavnici, Trbovlje, Trebnje, Tržič, Vuzenica, Zagorje ob Savi in Zreče.

Več na: http://www.blog.uporabnastran.si


Spletna stran ponudbe: https://www.a1.si/a1-kombo-lite
Uporabniška raven 1

Ukinitev paketov A1 Kombo lite

( 29.11.2019 )

 

Zaradi premajhnega zanimanja uporabnikov in visokih stroškov z omrežjem in opremo, z dnem 15.01.2020, ukinjamo našo storitev A1 Kombo lite. Obstoječe uporabnike smo o ukinitvi storitve in o alternativnih rešitvah obvestili pisno preko pošte.

 

Povezava:

https://www.a1.si/pomoc-in-informacije/obvestila/-/obvestila/4029210

Odgovor