Rešeno

Xplore tv go


Pozdravljeni,

A1 Xplore TV Go ne deluje na novem Smart TV ju Samsung 65Q60 modelu. Ko vnesem naslov v brskalnik od TVja, napiše da brskalnik ne podpira. Prejšnjo Mobio TV smo normalno lahko gledali. To je zelo moteče. Imaš nov TV, dobiš novo aplikacijo za gledanje TVja, in na koncu nimaš nič.

Prosim za rešitev.

Hvala

icon

Najboljši odgovor od A1_Matej 24 avgust 2020, 17:10

Živjo, @saso1155 . Si glede tega bil v stiku tudi z našo tehnično službo? Dosegljivi so prek elektronskega naslova tehnicna.podpora@A1.si. 

Ogled izvirnika

Odgovori 9

Živjo, @saso1155 . Si glede tega bil v stiku tudi z našo tehnično službo? Dosegljivi so prek elektronskega naslova tehnicna.podpora@A1.si. 

@saso1155, kaj pravi tehnična služba? Ti je uspelo usposobit zadevo?

Pozdravljeni.

 

Imam isto težavo, obstaja kakšna rešitev?

 

Meni je za Mi TV Stick prijazna punca rekla, da lahko streamam s telefona.

 

Sedaj pa brez heca. Na Philipsu mi Xplore TV Go teče v Android TV načinu brez problema. Lahko prosim date kam link na zadnji .apk za Android TV, pa da na lastno odgovornost naložim aplikacijo na moj Mi TV Stick z Google TV?

 

Hvala vnaprej,

 

Gregor

Xplore TV Go  sem instaliral na android Tv box. Zadeva noče delati z ethernet povezavo. zahteva vifi. Ali je mogoče to stvar poganjat preko mrežnega kabla? T2go in Tvin to omogočata.Pa še to. Ikone za zagon aplikacije ni. kako to naredim na android Tv. Aplikacija Xplore TV Go sem instaliral iz usb ključka.

 

 

 

 

Razočaran nad ponudnikom A1. Prijatelju reševal problem z mobilno aplikacijo in na koncu smo se vsi naveličali čakanja povratni klicev zaradi prezasedonosti tehnikov (izpade, da je vse u K… pri njih, da ne morejo sproti flikat napak). Prijatelju sem svetoval da se čim prej spoka kam drugam. Jaz pa  ostajam za enkrat na T2. Ker mi preteče vezava za kak mesec sem mislil migrirat, da bi imel spet akcijski paket. A1 kot sem ugotovil bi bil strel v koleno -odpade. 

 

Pozdravljeni

A ste uspeli naložiti na Samsung tv aplikacijo xplore tv. Imam nov tv pa ne vem kako, ker ni android.

Prosim za pomoč.

Kaj pomeni: Težava s predvajanjem. Med pretočnim predvajanjem je prišlo do napake. Prosim poskusite kasneje. (4000_4012)?

Uporabniška raven 3
Značka +3

@nici Se še pojavljajo težave?

Odgovor