Moj A1
Zelo zanimiv

Mobia TV - prekoračeno število naprav in pobris


Storitev Mobia TV se lahko sočasno uporablja na največ petih napravah. Ko dosežeš maksimalno število prijavljenih naprav, te ob vpisu z neregistrirano napravo sistem obvesti, da si presegel dovoljeno število naprav. Če katere izmed registriranih naprav več ne uporabljaš, jo lahko izbrišeš iz seznama aktivnih naprav v portalu Moj A1.


1. Znotraj portala Moj A1 pod zavihkom Opcije izbereš podzavihek Televizija.2. Na dnu strani najdeš kategorijo Mobia TV, kjer je viden seznam aktivnih naprav. Naprave lahko izbrišeš ali po želji preimenuješ.Odgovori 2

Pozdravljeni,

doma smo naročniki vaših fiksnih storitev še iz leta 2016, torej smo do Mobia tv opcij dostopali preko portala Amis, želela bi odstraniti naše stare naprave in dodati nove, vendar se na tistem portalu več ne moremo prijaviti, spletna stran nas povabi, da se prijavimo na portalu Moj A1. Ko se želimo prijaviti tukaj, piše, da naše uporabniško ime in geslo nista pravilna? 
Kako lahko torej doma dostopamo, do teh opcij? Kot so izbris starih naprav, da lahko dodamo nove? 

 

Hvala za odgovor in 

LP

Živjo, @Dolores1 

 

Naročniki starih paketov lahko svoje naročniško razmerje še vedno urejate na povezavi https://moj.amis.net/. Najprej je potrebno opraviti registracijo, ob kateri si določiš uporabniško ime in geslo, če si si to že uredila, pa se s temi podatki lahko prijaviš.


Registracija in prijava na portal Moj A1 je mogoča le za uporabnike novih A1 Kombo paketov in uporabnike mobilnih storitev.

Odgovor