Rešeno

Mobia


Pozdravljeni lahko bi malo posodobili Mobio in tudi dodali kaksen dodaten program vMobio
icon

Najboljši odgovor od A1_Jernej 5 April 2019, 15:13

Ogled izvirnika

Odgovori 3

Uporabniška raven 2
Značka +3
@gasper.rozic zaenkrat posodobitev aplikacije ne vpeljujemo, v kolikor bo kakšna sprememba, sporočimo.
Na seznamu programov, ki jih A1 ponuja v svojih paketih, je tudi program Cinestar Premiere 1 in Cinestar Premier 2, katera naj bi delovala na aplikaciji MobiaTV le v primeru, da imaś zakupljen paket Kombo L.

Ok, ker imamo zakupljen paket Kombo S je bilo razumljivo, da teh dveh kanalov ni na seznamu na MobiaTV, ampak sedaj ko je prišla možnost ustvarjanja lastnih programskih shem in ko je možno v paketu Kombo S uporabljati tudi programski paket "Filmski", ki ima 8T, kot jih ima Kombo S paket, mi je pa izredno nenavadno, da sedaj, ko je vkopljen programski paket "Filmski" namesto prejšnjih klasičnih 95 programov v paketu Kombo S, ni možno najti teh "Filmskih" kanalov na MobiaTV.

V bistvu je situacija tako bizarna, da na MobiaTV lahko še vedno gledaš iste kanale kot v prejšnjem starem Kombo S paketu, na TV vmesniku pa se že vidui samo programi iz paketa "Filmski".

Na mestu je vprašanje zakaj sheme na vmesniku in MobiaTV nista usklajeni in zakaj ni možno teh dveh kanalov gledat na MobiaTV, če pa naj bi bila podprta v aplikaciji MobiaTV.

Na mestu je tudi vprašanje, kdaj bo aplikacija MobiaTV dobila kako večjo posodobitev, ker je od vseh možnih konkurenčnih najbolj "analogna". Aplikacija npr. niti ne omogoča zrcaljenja slike na TV, kar imajo zdaj že vse konkurenčne aplikacije.
Uporabniška raven 2
Značka +3
@stadion tvoje vprašanje sem premaknil v že obstoječo temo, vezano na nadgradnjo MobiaTV aplikacije.

Posodobitev aplikacije MobiaTV se zaenkrat ne vpeljuje, prav tako je programska shema v MobiaTV, še vedno vezana na krovni paket (S, M, L) katerega ima naročnik.

Hvala za tvoje predloge, vsekakor jih bom posredoval dalje do kolegov, ki skrbijo za razvoj aplikacije.

Odgovor