Zelo zanimiv

HBO GO


Uporabniška raven 3
Značka +3

»Treniram za maraton. Filmski maraton.« Znano? 😅📺🍿

Pri A1 si lahko v paketih A1 Kombo sestaviš TV shemo po svojem okusu in vključiš programski sklop HBO Premium, ki vključuje tudi dostop do HBO GO. HBO Premium je vreden 10 točk.

Kaj pa je HBO GO? Je spletna storitev videa na zahtevo, ki ti omogoča spremljanje najboljših filmov, najnovejših serij, vseh sezon kultnih HBO serij, dokumentarcev in risank kadarkoli želiš na svoji najljubši napravi.

a5b0f1d3-9943-4518-a14d-3e5309ba6386.png


HBO GO mobilna aplikacija se lahko uporablja na Wi-Fi in mobilni (3G/4G) povezavi. Uporaba slednje lahko povzroči dodatne stroške, zato priporočamo mobilne pakete A1 Go!, ki vključujejo dovolj podatkovnega prenosa za ogled filma ali dva. Pozor: En del serije, ki traja 40 minut lahko generira porabo med 600-800 MB podatkovnega prometa.

HBO GO izpolnjuje vse zahteve za čezmejno uporabo/dostopnost. To pomeni, da lahko HBO GO uporabljaš tako v Sloveniji, kot kjerkoli v EU in tudi v državah Adria regije: na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, v Srbiji, v Črni Gori in v Makedoniji.

Na voljo so podnapisi v slovenskem jeziku. Obstaja pa tudi možnost, da se podnapisi izključijo.

Vsebine so na voljo v različnih resolucijah - od 720p do HD - odvisno od dogovorov s studii. HBO GO samodejno prilagaja kvaliteto slike tvoji internetni povezavi in resoluciji naprave. Kvaliteta lahko v nekaterih primerih doseže tudi HD.

Na eno naročnino je lahko registriranih do 5 različnih naprav. HBO GO je dostopen na različnih platformah in napravah, število pa se neprestano povečuje. V tem trenutku lahko HBO GO uporabljaš na sledečih platformah: PC ali Mac računalniki, Apple iPhone in iPad, Android pametni telefoni in tablice, Samsung Smart TV naprave, LG Smart TV, Andriod Smart TV in Sony PlayStation 3 in 4. Podpira ga tudi Apple TV 4, Airplay in Chromecast.

REGISTRACIJA HBO GO:

 

a4a77b04-84f2-4f48-bcb4-16e4e5715aee.png


Registracijo opraviš na HBO GO spletni strani in paziš, da izbereš operaterja A1 Slovenija. Aktivacijsko kodo pa najdeš v portalu Moj A1, kamor se registriraš/prijaviš kot uporabnik fiksnih storitev. Za registracijo HBO GO sledi navodilom, ki smo jih zbrali tukaj.

Potrebuješ pomoč? Piši nam spodaj. 👇🏻 Vse jasno, registracija urejena? Potem pa le uživaj v svetu hit serij, hollywoodskih blockbusterjev in najlepših risank. 📽

 

 


Odgovori 10

Uporabniška raven 3
Zakaj je A1 edini ponudnik, ki tega ne ponuja? Vsi drugi ponudniki imajo, še 1 privatni ponudnik za selnice-ruše ima... A vas ni sram? Pa saj mogoče bi še bil zadovoljen s HBO OD ampak ko pa A1 ne more niti tega imeti posodobljenega, med serijami manjkajo deli, ki so prevedeni in naloženi (na HBO GO jih imaš) a pri A1 na HBO OD jih ni. Filmi, ki so naloženi ampak jih na A1 ne moreš gledat, še bolj smešno pa je ko poiščeš v iskalniku ta film pa ga najde, ga lahko začneš predvajati ampak vse zamrzne. Res niti na dodatno vsebino, ki jo doplačaš se ne moreš nanest pri vam.
Uporabniška raven 4
Značka +3
Živjo, @GozdniJouza! HBO GO bo na voljo naših uporabnikom v najkrajšem možnem času.
Vesela pa bi bila informacije, za kateri film v HBO OD gre, ki ni na voljo?

Lep pozdrav,
Manca
Uporabniška raven 3
Serija Nasledniki (legacies) ima naloženo samo 2 in 5 epizodo, kljub temu, da se je že prva epizoda predvajala in na HBO GO je 7 epizod.

Drugače pa hvala za odgovor in da se vsaj nekaj dogaja pri vam. Drugače pa upam, da boste v letu 2019 šli malo bolj moderno glede televizijskega sprejemnika, ker v drugi temi, ki jo imam odprto je lepo pokazano in povedano kaka katastrofa je.
Uporabniška raven 4
Značka +3
Hvala, bom sporočila sodelavcem, da preverijo in uredijo.

Lep pozdrav,
Manca
Uporabniška raven 2

Pozdravljeni!

Imam  vprašanje. Zanima me če imamo hbo premum v programski shemi, ali je treba posebno doplačati hbogo, ali spada zraven sheme, ker če bo treba dodatno plačevati ga ne bi imeli.Hvala lp

Margarer

Uporabniška raven 3
Značka +3

JUSTDREAMER Če imaš HBO Premium v paketu Kombo, je HBO GO že del paketa, samo registrirati se moraš - kodo najdeš na portalu Moj A1.

Uporabniška raven 2

Hvala

Hja če si ga vklopiš do 31.12.2019 je en mesec brezplačen kao promcija ampak za a1 to ne drži ker ti ga tudi za čas promocije hladno zaračuna to sem obcutil na lastni koži zato vsem naročnikom kiste si ga ali to planirate vklopit tale hbo premium v tem promocijskem času polagam da ste stem previdni da nebo se gdo naleto na isto mino kot sem jz in se dokaz moj zadnji račun!!!!!!!!!??????

Uporabniška raven 2

No super, ga bom pa izklopila, hvala za info.

Uporabniška raven 3
Značka +3

@zagi13 v zadnjih dneh smo prejeli enaka sporočila tudi na našem profilu Facebook. Ker so skoraj povsem enaka, predvidevamo, da so tvoja. Do sedaj smo ti že odgovorili tam.  Če pa je še potrebno kakšno pojasnilo ali pomoč, nam lahko pišeš tja ali sem v zasebnem sporočilu.

Odgovor