Rešeno

A1 Xplore TV ne deluje


Pozdravljeni,

pred enim tednom sem se prijavila v A1 Xplore TV, aplikacije je delovala normalno, tako na računalniku kot na telefonu, sedaj pa kar naenkrat ni dostopna. Na tlf mi da opcijo za prijavo, vnesem podatke, potem pa se ne da prijaviti, prek računalnika pa ves čas nekaj nalaga in nič ne naloži. Tudi Mobia TV ne deluje, javlja mi, da sem presegla dovoljeno število registracij (čeprav so prijavljene 3 naprave) oz. na telefonu mi javi napako. V čem je težava?

Zakupljen je paket A1 Kombo L.

HLPN

icon

Najboljši odgovor od A1_Urska 7 June 2020, 18:26

Ogled izvirnika

Odgovori 5

Uporabniška raven 3
Značka +3

@dmatvoz Imaš še težave? Če so, sporoči naročniške podatke v zasebnem sporočilu, da lahko preverimo več.

Spoštovani, hvala za odgovor. Težava se je pojavljala samo na enem mestu na stacionarni liniji. Po raziskovanju smo ugotovili, da so bila na tem routerju odprta samo vrata 8080. Verjetno za to ni delovalo. Drugje deluje OK. Lep pozdrav!

Pozdravljeni!

Imam podobno težavo. Pred kratkim je xplore tv še delovala na vseh napravah v omrežju, sedaj pa deluje samo na telefonu, kjer imam vklopljene podatke, ne pa preko domačega omrežja. Uporabljam vaš hibridni modem.

Preko spletnega vmesnika dobim “The connection has timed out”, preko tablice pa po vnosu prijavnih podatkov kliknem na prijavo, ki se obarva sivo in se nič ne zgodi.

Modem sem restartal, dal na tovarniške nastavitve in nič ne pomaga.

 

Lp

 

Ko ste me preklopili na optični kabel, sem dobil nov modem in digitalni sprejemnik. Od tedaj ne morem zagnati aplikacijo explore.tv, ker mi javlja napako na strežniku.(0x05000007)

Javorniški rovt 29d

 

hvala za odgovor

Eh, tukaj ne boš nič rešil. Tudi na tehnični pomoči se boš načakal… Nekaj dni, mogoče te pokličejo nazaj…

Sam sem zalaufal WhatsApp in jih tam kontaktiral. So veliko bolj odzivni. Vsaj gnjaviš jih lahko do onemoglosti. ;)

 

Lp

Odgovor