Zelo zanimiv Navodila

Prvič na A1 Forumu?


Uporabniška raven 4
Značka +3

Pozdravljeni na A1 Forumu! 🙂

Pripravili smo pet nasvetov za lažji in hitrejši začetek:

1. Izpolni podatke svojega profila.

Vsakogar zanima, s kom se pogovarja. Več informacij na osebnem profilu navadno pomeni tudi več odgovorov s strani drugih uporabnikov A1 Foruma.
Za izpolnitev profila, klikni na "Moj profil". Na tej strani lahko:
Urediš svojo profilno fotografijo
Dodaš podpis (stavek, ki bo viden pod vsakim komentarjem)
Dodaš mesto, od koder prihajaš
In dodaš vse ostale informacije

2. Ne se bati postavljati vprašanj.

Včasih so novi uporabniki nekoliko zadržani ob postavljanju novih vprašanj, ki jih ne najdejo med obstoječimi temami. Saj veste: neumnih vprašanj ni. 🙂 Če je odgovor na vprašanje preveč zapleten, svetujemo, da prosiš za pojasnilo. Samo tako lahko drugi vejo, kaj potrebuješ.

3. Uporabi iskalnik, preden odpreš novo temo.

Zelo verjetno je, da je bilo tvoje vprašanje že postavljeno. Zato svetujem, da najprej uporabiš iskalnik, ki lahko hitro najde odgovor na vprašanje. Iskalnik najdeš na vrhu vsake strani A1 Foruma.

4. Natančnost pri postavljanju vprašanj in opisu težav.

Če imaš vprašanje ali težave, poskusi zapisati čim več informacij. To bo pomagalo ostalim uporabnikom pri razumevanju vprašanja. K vprašanju lahko dodaš tudi sliko ali video.

Opomba: Nikoli ne objavljaj zasebnih informacij (telefonske številke, elektronskega naslova itd). To je javen forum in informacije so na voljo vsem.

5. Počakaj na odgovor in ne smeti po A1 Forumu.

Včasih lahko traja nekoliko dlje, da pravi uporabnik prebere vprašanje in nanj odgovori s pravilnim odgovorom. Prosim, ne deli istega vprašanja v različne teme, še posebej, če vprašanje ni relevantno v določeni temi.


Lep pozdrav,
Manca


Odgovori 2

Račun sem poravnala v roku, vendar sem vnesla napačen sklic oz. referenco plačila. Posledično se plačilo ni knjižilo na mojo kartico in sem dobila opomin. Takoj po plačilu položnice sem pisala na info@a1.si in jih obvestila o napaki, vendar očitno ni bilo nič storjeno. Mi lahko daste točen kontakt, kamor bi poslala dokazilo o plačilu.

Zanima me zakaj omrežje ne dela tudi klicat nemoreš.

Odgovor