Rešeno

Ustvari svoj seznam priljubljenih kanalov

  • 22 February 2021
  • Odgovori 4
  • Ogledi 327

Klošarija od A1 in novega tv boxa. Dajte mi razložit podpora od a1,( ne forum uporabniki), kako si ustvarim vrstni red priljubljenih  kanalov. V starem tv boxu si naredil seznam izbral programe in jim poljubno dal številko mesta. Npr. slo 1-1, orf-22 hrt- 10 mislim za upravljanje preko daljinca.

V novem tv boxu pa iščeš in ti jih zlaga kak ga potrdiš, potem več ne moreš mesta spreminjat.

 

icon

Najboljši odgovor od Tomo 28 February 2021, 23:01

Ogled izvirnika

Odgovori 4

Uporabniška raven 3

Res je, na starem boxu je to šlo. Tudi na novem je na začetku šlo, zdaj pa ne gre več. Sem se ravno 2 dni nazaj ubadal z isto težavo. Zadevo mi je potem uspelo urediti preko računalnika na A1 Xplore TV. O tem, da je kakršna koli sprememba, pa seveda nismo bili obveščeni.

Se mi vse zdi, da pri A1 pojma nimajo kaj delajo. Kar z rokami naredijo, z ritjo podrejo :rage:

Bom zamenjal operaterja, 10 eur dražje na mesec ni pretirano. Pa njihov tv box dela, ker pri mojem paketu  NET+TV L  na a1 optiki 350/40,  tv box  od a1 šteka. Vsaki teden ga je potrebno resetirat, ker zmrzne. Box je zanič napram staremu. In ni interesa nekaj popravit, o podpori pa itak bolje ne.

Pozdrav.

Dobro že res da novi box ni dober predvsem me moti počasen preklop med programi in pa preklop med  naslednjo oddajo ko gledaš z časovnim zamikom, ne pa na pamet govorit da se ne da premaknit določenega programa na želeno programsko mesto v seznamu priljubljenih z daljincem.

To storiš tako da greš na seznam priljubljenih in  izbereš UREDI.

Na desnem stolpcu imaš seznam programov katere si izbral. Programsko mesto izbranim programom določiš na naslednji način z tv daljincem:

Izbereš določen program

Pritisneš tipko OK in jo zadržiš cca 3 sekunde

Pojavi se ti na ekranu napis PREMAKNI

Pritisneš OK

Program se ti "počrni"

Z smernimi tipkami GOR/ DOL mu določiš programsko mesto 

Pritisneš OK

Nazadnje moraš obvezno na vrhu seznama potrditi SHRANI. 

PREVERJENO SE DA UREJAT.

Hvala za odgovor.

Odgovor