TV AS LTE


Uporabniška raven 3
Značka +3

TV AS LTE je opcija, ki jo lahko naročiš na paketih A1 Domači net. Opcija omogoča spremljanje TV programov preko digitalnega sprejemnika, ki ga povežeš z modemom in TV sprejemnikom. Storitve delujejo preko LTE omrežja. Pogoj za delovanje je, da je na tvojem naslovu dobra pokritost z A1 4G/LTE signalom. Pokritost preverimo mi, potrebujemo le tvoj naslov uporabe storitev.

CENA: 11,99 eur

:bulb:Dobro je vedeti: Opcija TV AS LTE je na katerem koli paketu A1 Domači net prvi mesec brezplačna.

 

Kako/kje jo naročim?

Opcijo lahko dodatno naročiš kadarkoli in ni pogojena z vezavo. Naročiš jo lahko na katerem koli prodajnem mestu A1, preko e-maila, tako da nas kontaktiraš na družabnih omrežjih ipd. Ko TV AS LTE aktiviramo, prejmeš TV vmesnik po pošti. Naprave aktiviraš in povežeš po priloženih navodilih. Obisk tehnikov ni potreben, saj je postopek zelo enostaven.

 

Programska shema

Opcija vsebuje 36 TV programov, časovni preskok in še en bombonček, doda neomejeno količino prenosa podatkov na kateri koli paket A1 Domači net (sicer je količina omejena na 200 GB).

 

Kdo

Opcija TV AS LTE je namenjena vsem, novim in obstoječim, zasebnim in poslovnim uporabnikom, in v prvi vrsti tistim, ki nimate možnosti priklopa storitev preko fiksnega internetnega omrežja ali je pasovna širina fiksnega interneta zelo nizka (npr. 2/1 Mb/s ali manj).

 

Delovanje

Storitev deluje brezhibno, če LTE omrežje na tvojem naslovu ni preobremenjeno ali, če ni prezasedenosti omrežnih kapacitet. Ob hkratnem spremljanju TV programov in uporabe WiFi-ja lahko začasno pride do poslabšanja kvalitete sprejema TV programov.

 

Oprema

Kot smo že omenili, prejmeš TV vmesnik po pošti. Oprema je last A1 in jo je ob odjavi opcije potrebno vrniti. Modem je tvoja last in ga ni potrebno vračati, tudi če predčasno prekineš vezavo ali naročniški paket. V tem primeru je potrebno plačilo pogodbenih stroškov, modem pa ostane v vsakem primeru tvoj.

 


Odgovori

Še ni odgovorov

Odgovor