Moj A1

Programske sheme in TV programi, spremembePokaži prvo objavo

Odgovori 82

Uporabniška raven 3

Zato je pa A1 trenutno še najcenejši ker še nimajo SK HD programov in android TV BOX,vsako dodatno vlaganje v razvoj na konco privede do višjih naročnin-ki si jih očitno nekateri zlahka privoščijo,jaz z invalidsko pa bolj težko.

 

Če že morajo dati SK HD programe v shemo jih naj uvrstijo v samostojen paket ravno tako njihove SD verzjis,pa jih naj plača in gleda tisti ki to res želijo brez vsake prisile in brez  dodatnih stroškov za ostale naročnike.

 

Vprašanje za A1

Ali nameravate spet uvrstiti v shemo program Food Network in zakaj na nekaterih programih ne ponujate slovenskih podnapisov ?

Uporabniška raven 2

Programi, ki imajo sicer slovenske podnapise, jih imajo tudi pri nas. Če imaš kakšen konkreten primer, lahko raziščemo. 

 

Food Network smo pred časom umaknili zaradi slabe gledanosti, zaenkrat ga nimamo v planu dodati nazaj. 

Uporabniška raven 3

Na programu DTX SD delujejo Slo. podnapisi na verziji HD pa samo srbski.

Na programih Woman,Dr. Fit,Planet Earth SD-HD prikazuje pomankljive podnapise-zgornja vrstica je preveč odrezana, in na Planet Earth HD ne delujejo slo. podnapisi.

Ali nameravate dodati tudi programe Extreme Sports HD,AXN HD,DIVA HD, TV 1000 HD,Travelxp HD,Viasat Explore HD,Viasat History HD,Viasat Nature HD, History 2 Channel HD, Sci-Fi HD,Comedy Central HD, HALLMARK.HD

Več otroških HD programov sedaj je v HD samo OTO HD.

Ali na vseh HD programih ponujate tudi HD podnapise ?

Zakaj je Pink SI uvrščen med slo. programe če pa nima niti naših podnapisov in je v celoti vse v srbščini ?

 

 

 

Uporabniška raven 1

@Peter, če so le na voljo, se primarno predvajajo slovenski podnapisi. To velja tudi za program DTX. To, da so se na DTX predvajali srbski podnapisi je bolj izjema, saj obstaja možnost, da je šlo za starejšo oddajo. Praviloma se predvajajo slovenski podnapisi.

Težavo za programe Dr.Fit, Woman in Planet Earth poznamo in delamo na tem, da jo odpravimo.

Kar se tiče programov v HD, lahko povemo, da jih nenehno dodajamo, prav tako bomo ponudbo širili tudi v prihodnje. Za nekatere izmed naštetih programov v HD planiramo, da bodo dodatni v naslednjem letu, nekateri pa v takšni resoluciji niti niso na voljo. Naj dodamo še to, da program Hallmark ne obstaja več.

Pink.si se izdaja v Sloveniji in je načeloma slovenski program, kar je tudi razlog, da je umeščen med slovenske programe. Kako pa izdajatelj umešča vsebine pa mi ne moremo komentirati.

 

Zanima me, kdaj boste v shemo dodali HRT 1, HRT 2 ter RAI 1, 2, 3 v HD?

Uporabniška raven 1

@jdonne omenjeni programi v HD resoluciji trenutno niso predvideni za vključitev v programsko shemo. O spremebah v ponudbi bomo naročnike vsekakor obvestili.

Uporabniška raven 3

Zanima me, kdaj boste v shemo dodali HRT 1, HRT 2 ter RAI 1, 2, 3 v HD?


Hrvaške programe lahko gledate zastonj preko DVB-T,T2 tudi v HD in Full HD če ste le dovolj blizu in solidno sobno ali bolje zunanjo anteno da ulovite njihov signal,jaz jih lahko gledam povsem zastonj preko DVB-T2 na 40 kanalu.

Razlika v kakovosti slike med DVB-T2 in IPTV več kot očitna

https://www.oiv.hr/broadcasting/terrestrial/dtv/dtv_hr.aspx

 

Tudi Italijanske programe celo v HD lahko gledate povsem zastonj preko DVB-T, ali preko satelitske tako kot jaz ,-me nič ne stane razen nakup krožnika,motorja in sprejemnika DVB-S2 z podporo za multi stream..

In imam ogromno programov zastonj tudi v Full HD

https://sc.kingofsat.net/freqs.php?&sat=67&standard=All&ordre=freq&filtre=Clear

 

Odgovor