Moj A1
Zelo zanimiv Tutorial

Prilagodljive TV sheme

Prilagodljive TV sheme

Pokaži prvo objavo

Odgovori 35

Razmišljam, da bi naročil A1 kombo M, vendar nikjer ne najdem možnosti prilagoditve programske sheme in dodajanja tv sklopov naprimer HBO. Ali to sploh še deluje, meni ne.

Če prebereš moj post nad tvojim boš prebral, da NE. Do nadaljnjega ne gre spreminjati.
Pro plus jih je očitno prisilil, da se njihovih vsebin ne da odpisati iz sheme.
Uporabniška raven 2
Značka +3
Razmišljam, da bi naročil A1 kombo M, vendar nikjer ne najdem možnosti prilagoditve programske sheme in dodajanja tv sklopov naprimer HBO. Ali to sploh še deluje, meni ne.

Prilagajanje sheme je na voljo, spremenili so se osnovni sklopi in pa točkovanje. Sklopi s točkami so objavljeni na: https://bit.ly/2UniFu3.

Razmišljam, da bi naročil A1 kombo M, vendar nikjer ne najdem možnosti prilagoditve programske sheme in dodajanja tv sklopov naprimer HBO. Ali to sploh še deluje, meni ne.Prilagajanje sheme je na voljo, spremenili so se osnovni sklopi in pa točkovanje. Sklopi s točkami so objavljeni na: https://bit.ly/2UniFu3.


Pozdravljeni,

sam sem naročnik A1 na paketu Kombo S kjer mi je bilo ob sklenitvi paketa povedano, da si lahko programsko shemo spreminjam sam v aplikaciji oz. v portalu Moj A1 ampak meni to ne deluje kajti v aplikaciji na Iphone-u mi ne prikaže programov, ki so na izbiro ter na portalu Moj A1 me pa takoj odjavi in kadar si izberem shemo se mi zažene postopek za sklenitev paketa.

Prosim za pojasnilo zakaj to ne deluje.
Pozdravljeni!
Tole že drugič pišem, pa ne dobim odgovora.
Imamo paket kombo L, in za ta paket ne obstaja možnost, da bi recimo odstranil sport, ali erotiko, ali kakoli kar te ne zanima in si nadomestil recimo z hbo. To pomeni, da za Kombo L pravzaprav ni izbire. To me moti. Ali boste tudi za Kombo L kaj takega omogočili. Milijon športnih programov , ki jih ne gledamo zamenjamo za hbo? To bi bilo ok :)
Tisto, kar se pa da odstranit so veliko število raznih programov, ali samo dodatno doplačevat za nekatere. Ni izbire
Živjo, trenutno urejanje pogramskih sklopov preko aplikacije in v portalu Moj A1 še ne deluje. Zagotovo pa je naš namen, da zadevo uredimo čimprej.
Koliko časa traja, da se po spremembi programskih sklopov sprememba pojavi na sprejemniku? Spremembo sem naredil preko spletne strani, zraven je bilo obvestilo, da bom obveščen preko SMS, vendar tega še ni.
Živjo, Roman.

Sprememba programskih sklopov je običajno urejena in dokončana z nekaj minutnim zamikom.
Če v roku 15 do 30 minut spremembe na TV vmesniku niso vidne, svetujemo izklop TV vmesnika iz električnega napajanja in ponovni vklop po minuti ali dveh.
Že drugi dan čakam na spremembe. Status na spletni strani je "Sprememba je v teku".

Uporabniška raven 1
@Roman Če izklop in ponovni vklop TV vmensika ni pomagal, nam na info@A1.si posreduj sporočilo z naročniškimi podatki.
Vmes je prišlo do tehnične napake na liniji, zato sem moral klicati tehnično pomoč in smo uredili še spremembo. Hvala.

Odgovor