Rešeno

Nickelodeon - primarni jezik


Pozdravljeni,

program Nickelodeon v slovenskem jeziku je bil dobrodošel, ko so bili otroci manjši. Sedaj, ko so v osnovni šoli, pa želim, da ga gledajo v izvirniku, angleščini s slovenskimi podnapisi.

Vendar se mi pojavljata 2 težavi:
1.
Kjub nastavitvi TV vmesnika na primarni jezik angleščina, se ta pogram še vedno predvaja v slovenščini. Jezik zamenja šele po ročni menjavi na angleščino.

2.
Pri predvajanju z zamikom izbira angleščine sploh ni na voljo.

Ali sem kaj spregledal?

Hvala in lp.
icon

Najboljši odgovor od A1_Jernej 19 December 2018, 22:01

Ogled izvirnika

Odgovori 2

Uporabniška raven 2
Značka +3
Pozdravljen na A1 Forum @NedolzniMimoidoci,
preverim z IPTV ekipo, ter ti v kratkem posredujem odgovor na tvoje vprašanje 🙂
Uporabniška raven 2
Značka +3
@NedolzniMimoidoci, težava, da se avtomatično ne predvaja Agleški zvočni zapis na tem kanalu, kljub temu, da imaš primarni jezik zvočnega zapisa nastavljen na "Angleščina", je v oznaki zvočnega zapisa, ki ga prejmemo od ponudnika strama za ta kanal.

Ker težave/funkcionalnosti ne moremo urediti sami, smo seznanili ponudnika signala, da jo poskusi odpraviti v najkrajšem možnem času.

Kar se tiče tvojega drugega vprašanja, lahko tudi pri vsebinah za nazaj, na kanalu spremeniš sled zvočnega zapisa na Angleščino. To narediš tako, da zaženeš predvajanje željene vsebine, ter pritisneš tipko "info" na našem daljincu. Odprl se bo meni, znotraj katerega lahko sled zvočnega zapisa prestaviš na "Angleščina".

Odgovor