Vprašanje

Nekorektna in neustrezna obravnava naročnika


Z A1 sem sklenil pogodbo 1.6., priključek je bil izveden 6.7. Vljudno sem poslal naslednje vprašanje:


Pozdravljeni,

ta mesec sem postal vaš novi naročnik (paket A1 Net+TV M). Zasledil sem, da imajo komitenti Nove KBM 24 mesecev brezplačno funkcijo časovni zamik in da za nove naročnike velja 50 % popusta na eno leto. Ali vse to velja tudi zame?


Odgovorili so mi naslednje:

prejeli smo vaše sporočilo glede ugodnosti.
Akcija za 50% popust na pakete Net+TV velja za sklenitev nove naropčnine v času promocije. Glede na to, da je bila sklenitev pogodbe narejena le nekaj dni pred pričetkom akcije, vam lahko naknadno odobrimo popust. Da vam lahko pošljemo v podpis aneks k pogodbi, potrebujemo še davčno številko naročnika. Akcija Nove KBM za brezplačen časovni zamik lahko koristijo novi in obstoječi naročniki. Za aktivacijo nam posredujte zadnje 4 številke bančne kartice.


Poslal  sem zahtevane podatke, vendar se ni zgodilo nič. Na ponovno poizvedbo sem dobil naslednji odgovor:


Spoštovani gospod Boris,
prejeli smo obvestilo glede upoštevanega popusta na paket A1 Net+TV M.
Pri pregledu podatkov  je razvidno, da je na pogodbi iz dne, 1. 6. 2021 označen popust v višini 5 EUR za obdobje 24 mesecev (A1 Net+TV 5 EUR popusta 5 EUR POPUSTA NA NAROČNINO PAKETA ZA 24 MESECEV).
Ugotovili smo, da je popust na izdanih računih upoštevan.
Lepo vas pozdravljamo,
A1 Slovenija
Skupina za podporo uporabnikom A1

Obveščamo vas, da je naša odločitev o vašem ugovoru dokončna. Če se z njo ne strinjate, lahko v roku 15 dni od dneva vročitve tega dopisa vložite pobudo za začetek postopka na Agenciji za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije. A1 Slovenija, d. d. ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje tovrstnih potrošniških sporov.


Vse dopise hranim. Tudi v telefonskem pogovoru so mi potrdili, da je glede 50 % popusta dogovorjeno.

Ali se vam zdi to v redu?

 

Lep pozdrav, Boris

 


Odgovori

Še ni odgovorov

Odgovor