Kaj je bolje


Dilema pred iztekom vezave obdržati kombo paket z starim tv vmesnikom ali izbrati novo xplore tv zanimajo me vaše izkušnje z novim vmesnikom. Ali so nov vmesnik že kaj izboljšali po začetnih težavah in pripombah uporabnikov? 


Odgovori 10

Xplore TV vmesnik je obupen in prav nobene izboljsave ni se bilo.

Ze hitri pregled tega foruma pokaze vse tezave in probleme. 

Ali je možno vzeti novi paket A1net+tv M in obdržat stari tv vmesnik? Ima kdo to kombinacijo? 

Je bil update novega tv boxa kakšen 1-2 tedna nazaj, malo boljše je, ne meče več ven in malo hitrejši je. Ta nov gui pa je naspram starega tv boxa katastrofa.

Uporabniška raven 4
Značka +2

Stari tv komunikator je zaenkrat še najboljša izbira.

Se je pa pri nas danes posodobila programska oprema na tv boxu, bomo videli če bo kaj boljše.

 

Tudi pri meni na koroskem se je danes posodobila programska oprema na tv boksu in je precej bolše kot takrat ko sem ga dobil  men se je zaj že tretjič posodobo

 

Osebno sem najprej bil mnenja, da je nov box slabši, vendar ima kar nekaj prednosti. Je pa res, da se ga moraš navaditi. Na njemu pogrešam le brskanje po oddajah na način, da direktno pokaže opis, brez da bi moral klikati na posamezno predvajanje.
Sploh iskanje po nazivu oddaje ali nadaljevanje ogleda na mestu, kjer si nazadnje končal, je zame velik napredek.

Zdaj ga ne bi menjal za starega.

Hvala vsem ki ste mi odgovorili. Počasi se stvar vseeno izbolšuje kot kaže. Če ima kdo še kakšno mnenje o novem boxsu naj kar napiše. Še nekaj dni imam časa predno se odločim😊. 

Danes se je tudi meni zadeva posodobila. Nad napakami na vmesniku sem že obupal in ko bo prešlo mejo bom pač zamenjal operaterja..

No, da povem kaj je novega po posodobitvi:

  • Gumb za radio ne deluje več
  • tv je po cca. 10min zamrznil, na tvju so se pojavili mravljinci ( če se  kdo spomni kako je izgledalo na katodnih tvjih brez sobne antene ). Potreben restart modema ter tv vmesnika.

Sploh nevem kaj naj še rečem...

jaz sem se ga že navadil me pa še vedno najbolj moti, ker ko se premikaš med kanali , poleg trenutne oddaje ne piše katera je nasledja oz. za 2 naprej tako kot je bilo pri prejšnjemu vmesniku.

Uporabniška raven 3

Novi vmesnik je za v smeti. Od zadnje posodobitve - prej se to ni dogajalo -  mi ves čas zmrzuje in kaže neka obvestila o tem da ni internetne povezave, čaprav na vseh drugih napravah internet dela normalno :rage:

In tudi reset modema in vmesnika ne pomaga.

Odgovor