Rešeno

Izkušnje z A1 televizijo

  • 16 February 2021
  • Odgovori 4
  • Ogledi 1283

Iz Telekoma smo šli na A1, ker je na papirju ta paket A1 Net+TV M res uravnoteženo sestavljen. Naša izkušnja s tem paketom je naslednja. Prinesejo modem, ki ima samo en vtič 1000 MB (drugi trije so 100 MB), ker imamo paket, ki ima 200 MB prenosa bi pričakoval, da so vse vtičnice 1000 MB. Zato moramo sedaj kupiti stikalo, da bomo imeli povsod po hiši najvišjo možno hitrost katero tudi plačamo. Zakaj niso vse vtičnice 1000 MB?

Ko gledaš oddajo za nazaj, na startu ogleda ugotoviš, da se je oddaja že prej začela, kakor jo imate odrezano. Ne moreš s pritiskom nazaj prevrteti na začetek, saj gre samo do začetka, kjer ste ga vi odrezali. Na konec prejšnje oddaje ne skoči, da bi našel začetek oddaje, razen če izberem prejšnjo oddajo in potem prevrtavam naprej da najdem začetek. Zelo zamudno. Pri Telekomu si lahko skočil na konec prejšnje oddaje in si hitro našel začetek oddaje.

Počasni TV vmestnik, mrežasti spored se počasi nalaga.

Ko gledaš za nazaj dve oddaji zaporedoma nastane med tema oddajama predolg presledek.

A boste to kdaj odpravili te napake?

Lep pozdrav,

Iztok

icon

Najboljši odgovor od A1_Dolores 27 March 2021, 08:51

Živjo @iztokk. Vas bi prosila za naročniške podatke, ki mi jih lahko pošljete v zasebno sporočilo. Bom zadevo poslala v tehnični oddelek v preveritev.

Opravičilo za pozen odziv.

Ogled izvirnika

Odgovori 4

Ste še pri A1, ali ste že obupali. Jaz se ravno pripravljam po kakih 15ih letih prešaltat na Telekom. Lahko še malo poveste, zakaj ste menjali oz. primerjate obe televiziji? 

Tudi pri nas  smo pred dobrim letom prišli iz Telekoma na A1 predvsem zaradi cene. Na A1 nas pride dosti ceneje, saj si lahko izbiraš TV programe, ki jih želiš. Je pa občutno slabši  TV vmesnik, predvsem pri iskanju po videoteki in HBO on demand. Z internetom pa sem zadovoljen.

Nismo še obupali vendar, če ne bo občutnih sprememb na A1 bomo šli nazaj na Telekom. Prvo je bila cena, da smo šli na A1 in  dobra programska shema A1 Net+TV M ter hiter internet.

 

TV vmesnik je res slabši, nestabilen ter počasen. Pri Telekomu prej v 5 letih nisem toliko resetiral boxov kot sem jih tu v treh mesecih.

Uporabniška raven 2
Značka +3

Živjo @iztokk. Vas bi prosila za naročniške podatke, ki mi jih lahko pošljete v zasebno sporočilo. Bom zadevo poslala v tehnični oddelek v preveritev.

Opravičilo za pozen odziv.

Odgovor