Izboljšana uporaba funkcije Časovni preskok in TV sporeda


Uporabniška raven 4
Značka +3

Izboljšana uporaba funkcije Časovni preskok


Neprekinjeno gledanje oddaje v časovnem zamiku:
 • Zdaj boste lahko neprekinjeno gledali zamujene TV vsebine, saj vas med gledanjem vsebine ne bo prekinilo obvestilo za potrditev prehoda v naslednjo oddajo.
 • V trenutku gledanja zamujene TV vsebine in ob pritisku na katero koli tipko na številčnici A1 daljinca lahko izbirate med tremi možnostmi:
 1. Pojdi na TV v živo -> izbira omogoča ogled izbranega TV programa v živo (na A1 daljincu vnesite programsko mesto, ki ga želite gledati).
 2. Nazaj na oddajo -> izbira omogoča nadaljevanje ogleda TV vsebine na mestu, kjer ste ostali.
 3. Nazaj na prejšnjo stran -> izbira omogoča, da nadaljujete ogled v živo na trenutno izbranem TV programu.
Nadaljevanje z ogledom
 • Če se vam zgodi, da ne dokončate z ogledom TV vsebine za nazaj, lahko zdaj, kadar koli nadaljujete z ogledom, točno tam, kjer ste ostali.
 • To naredite tako, da za željeno oddajo, na daljincu A1 pritisnete tipko OK in kasneje Nadaljuj predvajanje.

Izboljšana uporaba TV sporeda


Bolj enostaven preskok po dnevih:
 • Ko ste v TV sporedu (tipka GUIDE na A1 daljincu) je omogočena nova funkcija, ki omogoča 24 urni preskok po sporedu:
 1. S pritiskom na zeleno tipko vas premakne za 24 ur naprej po sporedu.
 2. S pritiskom na rdečo tipko vas premakne za 24 ur nazaj po sporedu.

Jasen časovni prikaz po dnevih:
 • Za lažje iskanje vsebine, ki jo želite gledati, se zdaj v levem kotu zgoraj na vašem TV sprejemniku izpiše datum in dan TV sporeda.

Odgovori 8

T2 ima prehod med oddajami povsem neopazno narejeno - lahko še izboljšate..

kaj pa je s programom 24Kitchen? pred dnevi začelo pisat, da nismo naročnik.. tudi po ponovnem zagonu. spada pod dokumentarne programe/shemo, ne?

če ne boste kmalu uvajali NEO/ONE/EON/NOE, lahko vsaj dodate možnost kopiranja lastnega izbora tv programov na ključek, da se lahko to presname na drugo škatlico /tv? pa delanje kopije seznama (z drugim imenom npr *.2) znotraj uporabniških nastavitev pred spreminjanjem shem, če se odločimo po mesecu, dveh nazaj na staro shemo/listo..
je precej dela z urejanjem seznama, na način, kot je zdaj..
Program 24 Kitchen smo vsem naročnikom vključili promocijsko do 30.6.2019, ne glede na paket. Poleg tega programa so bili vključeni tudi programi: Fox, Fox Crime, Fox Life, National Geographic, NGC Wild ter Baby TV.
24 Kitchen je prav tako na voljo uporabnikom A1 Kombo M in A1 Kombo L paketov, ker je vključen v že prednastavljeni shemi. Če ta program pogrešaš in imaš enega izmed paketov, ki bi ga morali vključevati nam sporoči, da preverimo. V obratnem primeru lahko urediš menjavo v višji paket.
imamo vse programe s prilagojeno shemo.. že prej sem vprašal v kateri sklop programov paše pa niste odgovorili..
imamo tudi dokumentarni sklop..
Program 24 kitchen je umeščen tako, kot je objavljeno na predifiniranih programskih shemah na naši spletni strani: https://bit.ly/2YNZyZp. V programskem sklopu Trendi ga ni več, tako da je odvisno kateri paket dejansko uporabljaš.
Če imaš slučajno naročen A1 Kombo S in programski sklop Trendi, pa ti kjub temu ne deluje, bomo potrebovali tvoje kontaktne podatke, ki nam jih lahko pošlješ na info@A1.si.
Tako ti bomo lahko poslali prilagojeno ponudbo.
saj to sprašujem, ker ga ne najdem v sklopih - če ni več v Trendih, kje pa je? Dokumentarni? Informativni?
sem napisal, da imamo najvišji paket z vsemi programi s prilagojeno shemo..
Uporabniška raven 3
Značka +3
Kot smo že omenili, programa v sklopih ni na voljo, če imaš A1 Kombo L je že v predifinirani shemi na št. 100.
ja to pa ni kul.. kdaj pa ga boste dodelili v sheme in koliko/ kateri vsi programi niso še vključeni v sheme/sklope?
saj nikjer ne opozarjate na to.. samo reklamirate, kako so super izbire po shemah (saj so) ..

Ker sem ravno prišel iz T-2 na A1, opažam, da je previjanje na A1 vmesniku obupno. Če želiš previti recimo na polovico ene urne ali dvourne oddaje, traja celo večnost (v primerjavi z T-2, kjer samo za par sekund držiš gumb, s katerim preskakuješ za 5 min naprej ali nazaj). Upam, da to kmalu spremenite, saj funkcijo za časovni preskok kar pogosto uporabljam.

Zakaj ima daljinec od A1 2 gumba, ki sta tik pod gumboma za previjanje naprej in nazaj? Pričakoval sem, da bo to gumb za hitro previjanje, pa sploh nima funkcije, vsaj ne v časovnem preskoku.

Tudi sicer je cel izgled vmesnika zelo neroden in precej majn pregleden od tistega na T-2. Malo se ga bom sicer še privadil, vendar to ni to. Govorim predvsem o ogledaovanju sporeda in kanalov.

Tudi funkcija, ko preskočiš iz časovnega zamika na drug kanal, mi je povsem nepotrebno, da me sprašuje za nove tri opcije (ki jih zgoraj opisujete). Komu bo to ustrezno, meni ni, zato bi bilo dobro, da se da to funkcijo izklopiti ali vkopiti.

Odgovor