Moj A1
Rešeno

HBO vmesnik


Zakaj je vmesnik za HBO narejen tako primitivno da si ne moreš poiskati filma drugače kot brskati po vseh podmapah po vrsti? TO je kot da bi imeli DOS operacijski sistem na novo kupljenem računalniku. Še tako izgleda, zgoraj dejansko vidiš mape in podmape v katerih brskaš po strežniku. V DOS-u  obstaja vsaj ukaz za iskanje po vseh mapah, vaš vmesnik pa ne zmore niti iskanje v eni mapi.

HBO GO na mobilnem telefonu sicer ima vmesnik od HBO, lahko hitro najdeš kaj bi gledal, a kaj pomaga če vaša zastarela aplikacija ne podpira zrcaljenja Mirroring). To pomeni da je video na zahtevo pri vas res le samo za zeeelooo potrpežljive. 

Če primerjam z vmesnikom , ki sem ga imel pri Mobitelu, je vaš pod vsako kritiko. Res sem zelo razočaran in bom verjetno kmalu (spet ) nazaj na Mobitel, seveda če ne bo izboljšav.

icon

Najboljši odgovor od A1_Urska 31 marec 2020, 17:37

@gmilosev  Prenova programske opreme je v pripravi. Datuma sicer še ne moremo napovedati, upamo pa, da nam bo uspelo čim prej.

Ogled izvirnika

Odgovori 2

Uporabniška raven 2
Značka +3

@gmilosev  Prenova programske opreme je v pripravi. Datuma sicer še ne moremo napovedati, upamo pa, da nam bo uspelo čim prej.

Če pobrskam po vašem forumu na to temo je že vsaj leto in pol enak odgovor,  da se dela na tem. In edina sprememba je to da je vaša aplikacija XploreTV po novem plačljiva. Tudi če vam že plačujem naročnino, za do pet naprav. Ta naj bi bila nadomestilo za 3 let staro verzijo MobiaTV.  Kolikor jaz vem, Mobia ne podpira novejše Android-e (9 ali več). Ali to pomeni da moram kupovati le starejšo opremo? Ali je tukaj zavohati zavajanja potrošnikov? Hmm...

Odgovor