Moj A1
Rešeno

Bo kmalu kakšen tv program v 4k?


Drugi operaterji že ponujajo tv programe v 4k formatu? Se kaj takega obeta v bližnji prihodnosti pri A1?
icon

Najboljši odgovor od A1_Jernej 5 april 2019, 15:11

@Slavko 1234 trenutno 4K kanalov še ne vpeljujemo, zaradi pomanjkanja relavantnih in kvalitetnih vsebin v tem formatu. Ko bo kakšna sprememba, bomo vsekakor obvestili uporabnike.
Ogled izvirnika

Odgovori 6

Uporabniška raven 2
Značka +3
@Slavko 1234 trenutno 4K kanalov še ne vpeljujemo, zaradi pomanjkanja relavantnih in kvalitetnih vsebin v tem formatu. Ko bo kakšna sprememba, bomo vsekakor obvestili uporabnike.
Uporabniška raven 3
Večino programov še vedno ponujate v SD ločljivosti razen v kombo-L jih je nekaj več v HD ločljivosti in najbrš nobenega v FULL HD ?
.
Kje je šele ločljivost 4K in 8K ?
Mogoče na optiki mi na bakru lahko samo sanjamo o 4K programih..

Velika večina nas ima televizorje z ločljivostjo FULL HD in mnogi celo 4K kmalu celo 8K, vi pa še kar vztrajate v kameni dobi na ločljivosti SD in čudežno že parimi HD programi v kombo-M malo bolje je v kombo-L kombo-S pa ni omembe vreden..

Kdaj se boste preselili v sodobni svet ?
V paketu A1 Kombo L je več kot 40 HD programov (45). Jaz imam tv box - e nastavljene na FULL HD (1080p). Izhod je HDMI. Potem bi morala biti slika FULL HD, če se ne motim? Je pa res, da imajo drugi operaterji več HD programov.
HD ni FULL HD sem izvedel na tehnični podpori.
Uporabniška raven 1
Formula 1 v 4K ločljivosti zdaj tudi v Sloveniji, ekskluzivno pri T-2 na programu TV3 4K.
Več na: http://www.blog.uporabnastran.si/2019/04/23/formula-1-v-4k-locljivosti-zdaj-tudi-v-sloveniji-ekskluzivno-pri-t-2-na-programu-tv3-4k/

Zdravo! Kdaj bo na A1 kakšen tv program v 4k? Novi tv-box naj bi omogočal predvajanje 4k? Npr. pri T-2 imajo že dve leti več programov v 4k v vseh programskih shemah… Lepo bi bilo, če bi tudi pri A1 uvedli programe v 4k … Npr. kakšen tv program o naravi, ipd ...

Odgovor