A1 Xplore TV - Časovne storitve in snemalnik


S Časovnimi funkcijami si lahko najljubše oddaje ogledate ponovno, ujamete vsebino programa za do 7 dni nazaj, nadaljujete z ogledom tam kjer ste ostali, začasno ustavite ali nadaljujete z ogledom v živo.

 

Ogled za 7 dni nazaj

 

S pritiskom tipke 

tipka »Mrežni spored«

na daljincu A1, odprete mrežni spored. Zdaj pritisnite tipko »Več/Možnosti«

tipka »Več/Možnosti«

(funkcijska rdeča tipka na spodnji levi strani daljinca) in izberite ikono »Izberi dan«, da se pomaknete do 7 dni nazaj in pogledate zamujene oddaje in tiste, ki si jih želite ogledati znova.

Za daljši preskok naprej in nazaj pritisnite na desno in levo smerno tipko na daljincu A1.

Oddajo previjate naprej in nazaj s tipkama

tipki »Naprej/Nazaj«

 

S tipkama »Naprej/Nazaj« v mrežnem sporedu pa se premikate za en dan naprej in nazaj.

Ko izberete želeno oddajo, na strani s podrobnostmi oddaje pritisnite »Glej v Živo«, da si jo ogledate.

 

Ogled oddaje od začetka

 

V mrežnem TV sporedu izberite oddajo, ki se predvaja, na strani s podrobnostmi oddaje pa s tipko »OK« izberite »Od začetka«, če si želite izbrano oddajo pogledati od začetka.

 

Začasno ustavi oddajo

 

Oddaje, ki se že predvajajo, lahko zaustavite s pritiskom na tipko »Ustavi/Predvajaj«

tipka »Ustavi/Predvajaj«

Z ogledom TV programa nadaljujete tako, da ponovno pritisnete isto tipko na daljincu.

 

Snemanje oddaj

 

 

S pritiskom na rdečo tipko za snemanje

tipka »Snemanje«

na A1 daljincu, posnamete oddajo, ki se predvaja v živo. Če želite že predvajano, prihodnjo ali trenutno oddajo posneti v celoti, izberite želeno oddajo v mrežnem sporedu in začnite snemati. Posnamete lahko več oddaj hkrati.

 

Posnamete lahko za kar 30 ur vsebin, ki vam bodo na voljo 90 dni.

 

Po 90 dneh se posnetki izbrišejo. Če odprete eno od posnetih vsebin, lahko med več podrobnostmi oddaje preverite, kako dolgo bo posnetek še na voljo.

 

Pregled in upravljanje posnetkov

 

Shranjena ali načrtovana snemanja lahko upravljate v meniju »Moja

knjižnica«. V tem istem meniju si lahko ogledate posnete oddaje, prekinete načrtovana snemanja oddaj ali izbrišete posnetke, ki ste si jih že ogledali.

Na vaši začetni strani bodo prikazane tudi najnovejše posnete vsebine.

 

 


Odgovori 1

Odlično napisana navodilo za strokovnjaka. Za laika pa praktično neuporabena. A-1 komunikator je v poletnem času neuporaben, za uporabo vrstnega reda programskega mesta nastavljenega po svoji želji s tem, da je spreminjanje vrstega mesta programa zelo zapleteno z daljincem. Ostali ponudniki imajo to enostavno rešeno preko računalnika. Komunikator je stalno vključen, poraba 10 W, pa se segreje in je neodziven na nekaterih programskih mestih, ga je potrbno izklopit, da se ohladi. Menjali so mi par komunikatorjev, a je serijska napaka, vsi delajo enako, na spremenjenih programskih mestih. Večkrat reklamiral, sedaj izklapljam komunikator in potem tistih par ur kolikor uporabljam TV dela. Komunikator tudi moti, včasih onemogoča, 27 kanal pri gledanju TV preko antene, je lepša slika, zvok. Veliko Razočaranje je A-1.

Odgovor