Rešeno

Mobia tv


Uporabniška raven 2

Pozdravljeni!

Zelo sem nezadovoljna z mobia tv, namreč pogosto ko želim gledati oddajo za nazaj, mi jo sploh ne predvaja, temveč me vrže na trenutno oddajo. Ta vaša mobia tv ki je ostala od amisa je popolnoma zastarela in bi bil že cajt da jo nekako modernizirate, ali naredite nekaj novega. Konkurenca ima že aplikacijo za smart tv a  tukaj še vedno zelo zastarela aplikacija, ki ne dela pravilno

icon

Najboljši odgovor od A1_Dolores 12 March 2020, 09:08

Ogled izvirnika

Odgovori 7

Uporabniška raven 3

No, če še niste opazili, se sedaj že selijo na xplore tv in za naročnike a1 storitev sploh ne bo več brezplačno...

Uporabniška raven 2

Aja? No potem bodo daleč za konkurenco, telemach ima sicer slabo komunikacijo z svojimi strankami, ampak ponudbo pa skoz boljšo. Obstaja Eon apk in za smart tv t2 ima isto. Neo baje tudi dober. Le A1 gre nazaj v času. Žalost

Če pa xplore ne bo zastonj za naročnike dvomim da ga bodo ljudje dodatno plačevali, saj obstaja veliko ponudnikov ki so na voljo. Jaz ga sigurno ne bom

Tudi jaz sem zelo nezadovoljen s ponudbo mobilne TV pri A1. Na telefonu mi sicer deluje OK, le pri zrcaljenju (z Mira cast ali Crome cast)na TV zaslon prenaša samo zvok, slikovnega formata pa očitno ne podpira zaradi zastalosti aplikacije. Pri Siol mi deluje zrcaljenje odlično, z Mobia TV in Xplore TV pa samo zvok. Predlagam A1, da gredo v korak s časom in konkurenco in posodobijo app Mobia TV, ki je brezplačna za vse naročnike, tako kot ima urejeno ponudbo vsa konkurenca.

Uporabniška raven 2

Pozdravljeni!

Že dolgo čakam na odgovor od admina v  zvezi mojega vprašanja. Konkretno, če želim od prejšnjega dne pogledati oddajo na mobiatv, se ne odpre. Kdaj boste to popravili? Ali pa dajte na tv ogled za nazaj za vse. Daleč ste za konkurenco. Pojdite si ogledat kakšen je recimo EON, ne samo da imajo delujoč ogled za nazaj, temveč in ogromno video vsebin, za svoje uporabnike. 

Zakaj nihče ne odgovarja?

Uporabniška raven 3
Značka +3

@JUSTDREAMER Za IPTV in A1 Mobia TV je v teku prenova. Datumom se zaenkrat v odgovoru še previdno izognemo, upamo pa, da bosta obe dokončani čim prej. Na splošno Časovni zamik na programih, kjer je na voljo, deluje (seznam je tu :point_right:http://bit.ly/2VCleti). Se to zgodi le na katerem od programov oz. le pri kateri od vsebin (filmu, oddaji ...) ali pri vseh?

Uporabniška raven 2

Ne, pri nekaterih. Rtl Hrvaška mi včasih dela, včasih ne. Ko prižgem oddajo za nazaj me vrže na trenutno ki se predvaja. Ne morem pogledat kar želim Za seznam dobro vem, ampak konkretno na Rtl Hrvaška kot sem napisala.
Pri katerih oddajah? Recimo RTL direkt

Uporabniška raven 2
Značka +3

@JUSTDREAMER  Zadevo bi želeli podrobneje preveriti. Prosimo, da primere, na katerih programih se to dogaja, skupaj z naročniškimi podatki posreduješ na info@A1.si.

Odgovor