Rešeno

Težave z omrežjem na telefonu samsung?


Zdravo,

pred dvema mesecema sem kupila nov telefon samsung galaxy a51. Nisem imela nobenih težav, a zadnjih par tednov mi telefon javlja IMAMO TEŽAVO Z POVEZOVANJEM. PREVERITE OMREŽNO POVEZAVO IN POSKUSITE ZNOVA (sporočilo se prikaže tudi, ko je izklopljen wifi ali mobilni podatki).  RES je moteče..Preverila sem vse možne opcije in zgleda, da je  vse ok. Na telefonu nimam naloženih veliko aplikacij in jih veliko tudi ne uporabljam (da ne bi bil vzrok v aplikaciji). Tovrstno sporočilo dobivam kjer koli se nahajam (doma, vzunaj, v službi). V zvezi reševanju zadeve sem poslala mail na samsung , kjer so mi svetovali ponastavitev omrežja in ponastavitev telefona. Ponastavila sem omrežje, a je še vedno telefon javljal, da ima težavo z povezovanjem. Da bi zadevo res rešila sem se odločila ponastaviti telefon, v upanju, da sporočila ne bo več, a tudi to ni pomagalo. Nikakor ne morem ugotoviti vzroka kje in zakaj je/obstaja težava z povezovanjem?!? 

Bi mi mogoče kdo znal  kaj svetovati?

Hvala in lep pozdrav!

Ana

icon

Najboljši odgovor od A1_GasperB 25 January 2021, 11:24

Ogled izvirnika

Odgovori 5

Uporabniška raven 4
Značka +2

Zdravo, morda poskusi zamenjati sim kartico. Lahko, da je kaj narobe s sim kartico, v tem primeru ti jo morajo zamenjati brezplačno. Najbolj enostavno pa je, če imaš doma kakšno drugo sim kartico (tudi če od drugega operaterja) da za nekaj časa zamenjaš in vidiš, če bo še vedno ista težava. Če ja, je potem nekaj s telefonom narobe in bo potreben servis. Lp

Uporabniška raven 3

Enake težave se meni pojavljajo na TV. Na cirka 25-30 minut se za kakih 10 sekund pojavi napis IMAMO TEŽAVO Z OMREŽNO POVEZAVO. Sem klical na tehnično službo, en prijazen gospod se je z težavo ukvarjal več kot 15 minut, nevem kolikokrat ponastavil vse skupaj on tam, jaz doma, napis pa se še vedno pojavlja. Da popizdiš :rage:

Uporabniška raven 3

In zadeva se še kar ponavlja, s tem, da zdaj včasih ob napisu še slika zamrzne :rage::rage::rage:

Prosimo vas, da nas kontaktirate preko klepeta v aplikacijah Whatsapp ali Viber.

Uporabniška raven 3

In potem nihče ne odgovarja na Viber :rage:

Odgovor