Rešeno

Sony xperia telefoni na obroke


Zdravo!
Boste imeli spet Sony Xperia telefone v A1 trgovini? Imam že tretji Sonyjev telefon po vrsti, ki sem ga kupil pri vas.. Prvi je bil Sony Xperia Z1 Compact ; nato čez 2 leti Sony Xperia Z5 in nato čez 2 leti Sony Xperia XZ Premium, ki ga imam še sedaj... Vezava mi namreč poteče decembra letos.. Kupujem samo zmogljive Sony telefone.. Ko mi poteče vezava za Sony telefon, bi rad spet kupil Sony telefon... Rad bi kupil Sony Xperia 1, ki je dostojen naslednik Sony Xperia XZ Premium, ki ga imam sedaj... Je vodoodporen in je vrhunski telefon... Sony ima tudi manj zmogljive telefone ; vendar mi ti ne zanimajo... Če bi ga imeli v ponudbi decembra letos...
icon

Najboljši odgovor od A1_Ana 8 julij 2019, 11:04

Živjo. Zenkrat ne bo od Sony-a nič novega v ponudbi. 😬
Ogled izvirnika

Odgovori 4

Uporabniška raven 3
Značka +3
Živjo. Zenkrat ne bo od Sony-a nič novega v ponudbi. 😬
Zakaj pa ne bi imeli Sony Xperia 1? Ta ima procesor Snapdragon 855, 4k zaslon, je odporen proti prahu in vodi, kamera pa dela 960 slik na sekundo v full hd.. Kar nima noben drug telefon kateregakoli proizvajalca..
Uporabniška raven 2
Značka +3
Z izborom mobilnih telefonov v ponudbi se želimo v največji možni meri približati željam naših uporabnikov. Če zaznamo, da sta interes in povpraševanje dovolj velika, se bomo potrudili, da bo telefon vključen v našo ponudbo. Veseli smo tvojega predloga, vendar ga trenutno še ne moremo napovedati.
Ven je prišel nov Sonyev mobilni telefon Sony Xperia 5 ... Je enako zmogljiv kot Sony Xperia 1; samo kar nima zaslona 4k in je malenkost manjši .. 6.1" proti 6.5" pri Xperii 1 .. Oba zaslona sta HDR ... Ima isto razmerje stranic zaslona kot Xperia 1, 21:9 ... Kar je primerno za gledanje kinomatografskih posnetkov in odlično za brskanje po spletu ... Oba imata najnovejši procesor Snapdragon 855, imata 6gb rama, 128 gb spomina, imata vrhunsko kamero, ki med drugim dela ultra počasne posnetke 960 slik na sekundo pri 1080p (Full HD), kar imajo samo najbolJši Sonyevi mobilni telefoni; dela tudi super posnetke 4k HDR; sta vododporna in odporna proti prahu, 1.5 m pod vodo 30 min IP65/IP68, imata kvalitetno ohišje, imata najnovejšo zaščito proti praskam in poškodbam zaslona, Gorilla Glass 6 ... Oba podpirata do 1tb spominsko kartico Micro sd; oba podpirata hitro polnjenje; podpirata Bluetooth 5.0, NFC, imata Dolby Atmos zvok, imata senzor prstnih odtisov; imata 3.1 tip 1.0 USB konektor; oba imata naložen najnovejši Android 9.0 Pie, ter bosta v prihodnosti posodobljena na Android 10 in novejšega ...Sony Xperia 5 bo koštal 800€; Xperia 1 pa košta okoli 900€ ...Če bi imeli katerega od teh dveh v prihajajoči ponudbi? Vsi podatki so na https://www.gsmarena.com/sony_xperia_5-9840.php , kjer lahko primerjata tehnične specifikacije s telefoni drugih proizvajalcev ,,, Nevem zakaj propagirate mobilne telefone Huawei, ki se ne morejo primerjati z tema dvema Sonyjema .. Nimajo tako dobre zaščite proti vodi in prahu; ne delajo ultra počasne posnetke 960 slik na sekundo pri 1080p (Full HD) in kar je najvažnejše, izgubili bojo podporo za novejši Android, npr 10 in novejši ... Zaradi tega bo tudi varnost pešala in bojo kmalu zastareli ... Nevem kako ugotavljate povpraševanje; še posebej pri telefonih, ki jih nimate v ponudbi? Jaz sem pri Simobilu in nato pri A1 skoz od samega začetka neprekinjeno ... Redno pri vas vzamem mobilni telefon na vezavo .. Sedaj i mam že tretji Sonyev telefon, Sony Xperia XZ Premium .. Pred njim sem vzel Sony Xperia Z5; še dve leti prej Sony Xperia Z1 Compact... Vsaki 2 leti zamenjam telefon, ko mi poteče vezava ... Rad imam dober telefon Sony; ne kakršnikoli smeti drugih proizvajacev ... Telefon pa tudi ne menjam vsako leto, zato kupim najboljši telefon Sony, da mi dobro služi naslednji dve leti .. Imam slabe izkušnje s kitajskimi telefoni ... Bratu je pri kitajskem telefonu telefon prej kot v enem letu napihnilo baterijo in s s strani odprlo telefon ... Pri enem letu starem Samsungu je tudi že več stvari nagajalo ... Na internetu sem bral, da so s testi ugotovili, da Samsungi in Apple-ji sevajo dvakrat nad dovoljeno mejo ... Da se Apple-ji najbolj kvarijo v odstotkih na prodane telefone; na drugem mestu so pa Samsungi ... Pa še, Apple-ji so statusni telefoni, ki ne premorejo slovenšćine in so predragi na to kar ponujajo ... Preplačaš znamko ..

Odgovor