Ocena

A1 Smart N9

A1 Smart N9
Uporabniška raven 4
Značka +3
Ko se na eni strani mobilna tehnologija z dosežki in cenami približuje neslutenim ekstremom, so na drugi strani številni spregledani uporabniki, ki jih ti kvantni preskoki sploh ne ganejo. Potrebujejo zgolj mobilni telefon, ki zna vse, kar znajo veliki.

Kakšna pa je naša ocena telefona A1 Smart N9?

Preveri v spodnjem videu:Več informacij, ter ponudbo si lahko pogledaš tukaj: https://www.a1.si/a1-smart-n9

Odgovori 7

Spoštovani,Pred kratkim sem kupil A1 N9 smart..to je bila moja najslabša odločitev. Namvreč,po enem tednu ugovotim da aplikacija Viber ki sem je naložil na telefon je aktivna 24 ur..kar je nemogoče ker je ne vporablja nobeden non stop..drugo,delam v Ankaranu in tamo ne lovi omrežje..napišem pripombu..prošnju da ga vrnem nazaj in uzamem drugega..in dobim odgovor od A1 da ga moram isplačat do konca pa uzet drugega..ne vem ali se to tako dela ampak mislim da je s tim telefonom A1 urušil vse dobro kaj sem mislil za to podjetje..10 let uporabljam storitve Si mobila oz A1..mislim da bom zaradi tega isplačal kar imam in zapustil A1 z veseljem...to je sramota
Uporabniška raven 4
Značka +2
Zdravo, glede signala je odvisno, kje se nahajaš - v notranjosti stavbe je lahko signal slabši, je pa to tudi odvisno od telefona, koliko močen ima sprejemnik - tu so lahko bistvene razlike v moči signala.

Aplikacija je lahko aktivna v ozadju (v tem primeru Viber), morda 2x dnevno ni težko zapreti "nedavno uporabljene aplikacije".

Telefona pa ti ne bodo kar tako zamenjali - pa ne samo pri A1 ampak vsepovsod, ker ga moraš v primeru, da kaj ne deluje prvo dat na servis. To je isto, kot če bi jaz kupil avto in ga čez 3 mesece pripeljem nazaj in zahtevam menjavo, ker mi je crknila klima...Lp 🙂
Se strinjam da je tako..ampak ko kupiš avto verjameš da ti npr navigacija dela tako kot ti je delala pri prejšnjem in dobiš pojasnilo od proizvajalca avta da oni ne garantiraju da ti bo to delalo kot si navajen..oprosti,če se že hvalijo da imajo nov operativni sistem,VSE aplikacije treba da delajo tako kot je treba..a sprejemnik bi morao biti boljši od mog Microsoft telefona ki dela brezhibno..to je Vodafon telefon ki so ga samo preimenovani v A1..ko sem doznal tega lastniki istega telefona v tujini imajo iste ali še večje težave z drugimi aplikacijami ki jih jaz ne vporabljam..a nedavno vporabljene aplikacije imam vedno izklopljene da mi ne bi žrlo baterijo..
Uporabniška raven 4
Značka +2
Moraš vedet, da telefon ni ravno drag v primerjavi z drugimi, ki so višjega cenovnega razreda. Posledično so tudi specifikacije telefona slabše, aplikacije pa danes zahtevajo čedalje več rama, boljši procesor ipd. Če boš gor namestil recimo Viber in še kakšno dodatno aplikacijo, bi moral telefon načeloma dokaj dobro delat, če pa ga zabašeš z ogromno appi (facebook, instagram, netflix ipd.) pa znajo nastat težave.

Glede signala lahko probaš še v telefon vstavit drugo sim kartico pa vidiš če je težava še prisotna, drugače pa ga odneseš na servis...karkoli greš danes kupit ti noben ne garantira kako in koliko dolgo ti bo stvar delala...žalTelefon za osnovno uporabo ni slab, ampak tist pregovor pravi "kolkor dnarja, tolk muske" 😃
Uporabniška raven 3
Pred 1 mesecem sem nabavil omenjeni aparat za mamo. Sam aparat je odličen, za ta cenovni segment. Z lahkoto se kosa s tekmeci srednjega cenovnega razreda, kot so Samsung, Huawei, vendar za četrtino njihove cene, kar je bil glavni razlog za nakup. Baterija je solidna, pri zmerni uporabi, pride skozi 3 dni brez dodatnega polnjenja.Tudi odklep s prstnim odtisem in kamera sta odlična, skratka priporočam vsakemu srednje zahtevnemu uporabniku, dejstvo pa je, da aparata, ki stane 7% cene Iphone, pač ne moremo primerjati z njim 🙂


...drugo,delam v Ankaranu in tamo ne lovi omrežje..Sicer bi morala biti pokritost tam dobra, s kolegi z obale se večkrat slišimo in nikoli ni težav s signalom, vem pa da imajo naročnino pri A1, ker so me vabili enkrat, ko je bila aktualna neka promocija 50% če pripelješ prijatelja ali nekaj takšnega,...Sem pa že sam imel težave s signalom v centru LJ v stavbi ampak so meter široki zidovi - samo okno smo odprli, sem imel že dve črtici več hehehe...Kaj hočem reči glede signala je, da če slučajno delaš v kakšni kleti ali v nekem objektu, kjer so debelejši zidovi in po možnosti neka novejša okna,... bo bolj slabo s signalom ampak ne zaradi slabe pokritosti,..

Odgovor